12. 04. 2021.
Home / Rukomet / SLISTILI LOZNICU…
IMG_4172

SLISTILI LOZNICU…

Rukometaši Proletera i bez povređenog Miljana Erića, poletni i razigrani, preslišali su goste iz Loznice i slavili sa ubedljivih 11 golova plusa na svom kontu.

– Ovakve utakmice u kojima je kvalitet jedne ekipe uočljiv iz aviona, sjajna su prilika da oni mlađi, sa klupe dobiju šansu i pokušaju da je iskoriste i steknu rutinu i osete barut prvenstvenih mečeva.Drago mi je zbog toga, svi su igrali i pokazali da ne treba brinuti za budućnost zrenjaninskog rukometa – kratko je prokomentarisao legendarni Momir Rnić, bez želje da posebno komentariše utakmicu sa Loznicom u kojoj je pobednik bio poznat već nakon prvih desetak minuta igre.

– Goreo sam od želje, baš mi se igralo – sa tribina Kristalne dvorane komentarisao je Miljan Erić, koji je zbog povrede skočnog zgloba morao da pauzira i susret sa Lozničanima posmatra u civilu.

– Biću spreman za naredni meč sa Crvenkom, a nadam se da već od ponedeljak počinjem sa redovnim treninzima.Čestitam mojim saigračima, bili su zaista odlični i na najlepši način propagirali moderan rukomet sa puno kontranapada, trčanja i atraktivnih golova.Branko Tomić rešetao je mrežu protivnika raznovrsnim rafalima i zasluženo poneo epitet igrača utakmice – nastavio je Miljan Erić.

– Ova utakmica dobro nam je došla da zaboravimo bolan poraz u Novom Bečeju i vratio se na pravi kolosek u kojem su pobede i slavlje primarni.Lepršava i efikasna igra u većem delu susreta sa ekipom Loznice, kruna je predivne atmosfere u Kristalnoj dvorani – dopunio je svog saigrača Saša Terzić.

IMG_4136

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

hercegovina-1024x682

Hercegovina se vraća na pobednički kolosek

Nakon prinudne pauze i odložene utakmice 12. kola protiv ekipe Dolova Hercegovina je uspela da ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>