29. 01. 2023.
Home / Fudbal / PIONIRI BEGEJA U NOVOJ OPREMI
Pioniri-Begeja

PIONIRI BEGEJA U NOVOJ OPREMI

Zanimljiva sportska priča dolazi nam ovaj put iz Žitišta odnosno iz fudbalskog kluba “Begej”. Klub sa sjajnom tradicijom od 87 godina postojanja i nizom selekcija koji svakodnevno treniraju, posebno se ističe mlađom selekcijom odnosno pionirima (2007-2009 godište).

Ovi mladići, njih oko dvadesetak, i jedna devojka treniraju redovno a od skoro su im uručene nove majce a povod tome je učešće u Mini Maksi ligi.

“Želja svih nas u klubu je da ova deca dostignu uspehe koji smo moje kolege sportisti i ja doživeli. Treniraćemo dok nam vremenski uslovi budu dozvoljavali na sportskim terenima u Žitištu, a uskoro nas očekuje i učešće u Mini Maksi ligi. Ovom prilikom želim da se zahvalim kompaniji Persu koja nam je poklonila majce za svu decu koja treniraju.” – istakao je trener i igrač Begeja, Dejan Stanojević.

izvor:

izvor:

http://www.zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/449-pioniri-begeja-u-novoj-opremi

 

 

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Brz i prodoran Branislav Šer iz Titela

FUDBALER SA OSMEHOM

24-šnji Branislav Šer iz Titela na Tisi, uspešno u Bosni gradi sportsku karijeru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>