01. 07. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / PerSu marketi donirali ogrev za 100 socijalno najugroženih porodica
20171110_114238

PerSu marketi donirali ogrev za 100 socijalno najugroženih porodica

Humanitarna akcija „Topli dinar“

Uspešno je završena velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“. PerSu marketi su od svake Vaše kupovine, obavljene u periodu od 01. oktobra do 31. oktobra, donirali po 1 dinar i na taj način uspeli da prikupe preko milion i po dinara za kupovinu ogreva za 100 najugroženijih porodica.

Akcija ,,Topli dinar“ organizovana je kako bi se pomoglo i doprinelo društvenoj zajednici, kroz direktnu i prevashodno transparentnu pomoć najugroženijima. Vrednosti ove akcije prepoznate su od strane prijatelja akcije, kompanije Štark, Imlek, Moravka, Pepsi, Kremanska voda i Victoria Oil, koje su podržale akciju i na taj način istakle važnost brige o društvu i našim sugrađanima.

20171108_100724

Podela ogreva porodicama, počela je 01. novembra i trajala je polovine novembra, nakon čega je 100 porodica na teritoriji Vojvodine obezbeđeno ogrevom, kako bi hladne zimske dane koji nam predstoje dočekali spremno.

Humanitarnu akciju Topli dinar, PerSu marketi uspešno realizuju sada već tradicionalno treću godinu zaredom. Zaključno sa ovom godinom, ukupno 300 porodica na teritoriji Vojvodine, obezbeđeno je ogrevom za celu zimu.

„Zahvaljujemo se svim potrošačima i poslovnim partnerima koji su doprineli uspešnoj realizaciji humanitarne akcije „Topli dinar“ i pomogli nam da ove zime svima bude toplo – poručuju iz PerSu marketa.

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1656532240056

DEJAN DAVIDOVAC SE EMOTIVNO OBRATIO ZVEZDAŠIMA

– Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak…Nisam siguran da li imam dovoljno ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>