27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / ZIMSKA ŠKOLA TRČANJA U ZRENJANINU
Zimska 8

ZIMSKA ŠKOLA TRČANJA U ZRENJANINU

Dobrodošli u Zimski semestar Škole trčanja Srbija, polugodišnji grupni program vežbanja na otvorenom u 6 gradova Srbije koji totalne početnike i početnice u trčanja pretvara u trkače, ljude koji uživaju u sebi i uzimaju više od života!

Škola trčanje Srbija u brojkama: 14 gradova, 35 motivišućih trenera, 3 godine postojanja, preko tri hiljade zadovoljnih školaraca, stotine nezaboravnih trka i hiljade zabavnih treninga.

Zimska 2

Od proleća 2017. Školu trčanja realizujemo širom Srbije, zadovoljni polaznici motiv su da otvorimo i zimski semestar!

Da li se prepoznaješ?

Kada si poslednji put potrčala/o? Verovatno se odavno premišljaš da počneš ponovo? Možda već trčiš neredovno i treba ti društvo i stručna podrška da pređeš na sledeći nivo?

Strah te je da ćete boleti kolena, da nećeš dobro izgledati u helankama, da ćeš biti najsporija/i i da će se drugi osmehivati kada trčiš ulicama svoga grada?

Plašiš se da opet nećeš uspeti? Da je Škola trčanja samo još jedan fitnes koji ćeš probati i od koga ćeš odustati čim se jave neplanirane obaveze u školi, na poslu, mala prehlada, putovanje na more..

Zimska 1

A kako bi se osećala/o, da za pola godine stekneš naviku treniranja, upoznaš sjajno društvo, istrčiš svoju prvu trku, prođeš kroz cilj rašinerih ruku i okitiš se medaljom na kraju trke?

Upis je u toku – krećemo u decembru!

Zimsko trčanje je, za sve koji se odvaže, lepše od prolećnog i letnjeg. Počinjemo kada temperatura počinje da opada, trčimo po snegu, gradimo imunitet i snagu i spremni ulazimo u prolećnu sezonu, kada trke bujaju, a većina ljudi se budi iz zimskog sna.

Svi polaznici dobijaju:

– Tri treninga nedeljno sa programom prilagođenim nivou spremnosti

– Predavanja o rekreativnom trčanju

– Majicu volimtrčanje od partnera Djak Sport!!!!

Pridružite se, pronađite svoj put do zadovoljstva, osećaja da ste srećni i ostvareni…TRČIM, DAKLE POSTOJIM!!!! Hajde Zrenjanine, probudi se…!!!

Zimska 3

UPUS U ŠKOLU TRČANJA 2. decembar 2017.(NEDELJA) caffe ZLATNA KRIGLA 17h
Škola trčanja.rs/Zrenjanin

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>