11. 08. 2020.
Home / Fudbal / DERBI TREĆE I ČETVRTOPLASIRANE EKIPE DRUGE FUTSAL LIGE
IMG_2899

DERBI TREĆE I ČETVRTOPLASIRANE EKIPE DRUGE FUTSAL LIGE

Fudbaleri SAS-a posle horor dramatičnog trijumfa u Gornjem Milanovcu, u ponedeljak 20. novembra sa početkom u 19 časova na svom parketu u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, dočekuju ekipu GKMF Vranje, koja je nakon sedam odigranih kola četvrtoplasirana sa dva boda manje od svog domaćina.

IMG_2893

– Utakmica itekako bitna za nas, ali i za protivnika…Susreću se dve veoma kvalitetne ekipe sa visokim ambicijama u ovoj sezoni, tako da je u ovom derbiju sve otvoreno i praktično nema favorita.Dobro smo radili tokom nedelje, bilo nam je neophodno par dana da se oporavimo i sredimo utiske nakon pobede u Gornjem Milanovcu, ali i svih nedaća koje su nas pratile i nadam se da ćemo u ponedeljak uveče biti spremni za podvig i pobedu na našem terenu – naglasio je trener SAS-a Milivoj Batinica.

IMG_3154

Utakmica 8.kola Druge futsal lige Srbije SAS – GKMF Vranje igra se u ponedeljak 20.novembra, sa početkom u 19 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

IMG_20200808_185303

BEGEJ BOLJI KRAJ SKROBARE

Radnički – Begej 2 : 3 ( 1:1 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>