31. 01. 2023.
Home / Ostali sportovi / Predavanje o upotrebi psiho aktivnih supstanci
Predavanje-o-upotrebi-psiho

Predavanje o upotrebi psiho aktivnih supstanci

Sportski savez opštine Žitište i ove godine obilazi osnovne škole sa teritorije opštine Žitište i drži predavanja o štetnosti upotrebe psiho aktivnih supstanci učenicima sedmih i osmih razreda.

Po prvi put, ove godine se u akciju uključio i Crveni krst Žitište sa namerom da se učenici što bolje upoznaju sa ovim problemom. Sportski savez je obezbedio adekvatnog predavača, doktorku koje je držala predavanja i odgovarala na pitanja vezana za ovu temu, a Crveni krest Žitište je sa svoje strane obezbedio promotivni materijal-flajere koji mogu dobro poslužiti kako učenicima, tako i njihovim roditeljima da se na vreme uoče počeci uzimanja ovih supstanci, kao i mere prevencije bolesti zavisnosti.

Tu su pomenuti i alkoholizam i duvan kao najčešće korišćene i najlakše dostupne štetne materije. Deca su na kraju radila anonimnu anketu vezanu za ovu tematiku. Još jedna akcija organizovana u saradnji ove dve institucije sa naše teritorije dokaz je dobrih odnosa koji se neguju između njih, a na opšte zadovoljstvo svih koji brinu o zdravlju pre svega dece, a i odraslih, u našoj sredini. Bravo, čestitamo samo nastavite tako, a rezultati se na kraju moraju pokazati. Srećno, koračajte smelo.

izvor:

izvor:

http://www.zitisteonline.com/test-vesti/432-predavanje-o-upotrebi-psiho-aktivnih-supstanci


montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6483441

DUNJA EREMIĆ BRONZANA NA DVORANSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA JUNIORKE

Na dvoranskom prvenstvu Srbije u Beogradu za juniorke U20, šesnaestogodišnja Zrenjaninka, Dunja Eremić, članica Atletskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>