02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / OPREMA ZA KLUBOVE

OPREMA ZA KLUBOVE

Svim fudbalskim klubovima Opštinske lige Žitište-Kikinda Fudbalski savez Srbije dodelio je opremu. U ime Fudbalskog saveza Srbije opremu su uručili generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, savetnik u FSS legendarni fudbalski as Ilija Petković, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine Goran Drača, sekretar IO FSV Miodrag Cvijić.

Predstavike klubova pozdravio je Jovan Šurbatović i napomenuo da ova akcija ima za cilj da pomogne klubovima u ovim teškim vremenima, a FSS će nastaviti i dalje da pomaže amaterske klubove i u malim sredinama, jer jecilj da se klubovi održe i opstaju u svakom selu.

Ilija Petković je podsetio da je i on potekao iz male sredine i da je svakii klub važan. Istovremeno poželeo je svim klubovima mnogo uspeha u daljem radu.

Po pet fudbalskih lopti i garniture dresova dobili s fudbalski klubovi Terekveš (Hetin), Proleter (Međa), 1.oktobar (Srpski Itebej), Bega (Novi Itebej), Omladinac (Ravni Topolovac), Budućnost (Banatski Dvor), Napredak(Čestereg), Roham (Nova Crnja), Napredak (Banatska Topola), 2.oktobar (Kumane), Delija (Mokrin) i Borac (Iđoš).

Na vrednim poklonima u ime klubova zahvalio se sekretar Fudbalskog saveza opštine Žitište i Nova Crnja Miodrag Radaković.

izvor:

izvor:

http://www.zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/434-oprema-za-klubove

 


montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *