03. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / DEČIJI ZABAVNI PARK POKLON KOMPANIJE SBB DECI U NASELJU RUŽA ŠULMAN…
IMG_3857

DEČIJI ZABAVNI PARK POKLON KOMPANIJE SBB DECI U NASELJU RUŽA ŠULMAN…

Kad neko iskreno iz duše pokloni malim dobroćudnim dušama, na njihovu radost i ushićenje, nešto što im znači i što im je odavno potrebno, onda to ne može da prođe tek tako, a da se ne prozbori koja više, u slavu igre, lepršavog detinjeg osmeha za koji vredi živeti i radovati se lepoti bitisanja.

Upravo sa idejom da im bude zabavnije, da im igra ima kreativnost i smisao, deci i samo deci na uživanje, kompanija SBB poklonila je dečiji zabavni park sa bezbroj rekvizita koji će pospešiti i unaprediti njihovo slobodno vreme i trenutke kada su na svežem vazduhu, pod otvorenim nebom.

IMG_3863

U srcu naselja Ruža Šulman, jednog od najstarijih i najelitnijih u gradu Zrenjaninu, počelo je, zahvaljujući vrednim radnicima, kojima ni kiša ni hladno vreme nisu mogli ništa i naravno donatoru, kompaniji SBB , da niče novo igralište, tj. dečiji park za zabavu i razonodu.

IMG_3861

Ono što će ga činiti posebnim, hipersavremenim i modernim je činjenica, da će park imati danonoćni video nadzor, kako bi se velelepni kutak za najmlađe sačuvao od obesti i osione moći vandala, kao i wi-fi, besplatan internet, koji je postao zaštitni znak generacija koje stasavaju i odrastaju u duhu kompjuterskih igrica…

– Samo da deca izađu i budu na vazduhu, pa neka sa sobom ponesu i svoje pametne smart telefone, koji su postali deo svakodnevice, umesto klikera i plišanih lutaka….Brojni rekviziti u novom parku koji niče u našem naselju, sigurno će im privući pažnju i makar na kratko odvojiti ih od igre u sobi i pored kompjutera… – ubeđeni su stariji stanovnici naselja Ruža Šulman, koji su danas tokom dana posmatrali radove na postavljanju rekvizita za igru u novom dečijem zabavnom parku.

IMG_3864

Zbog toga, u ime svih klinaca sa Ruže, generacija koje stasavaju i dolaze, jedno veliko HVALA kompaniji SBB i ideji da donaciju uputi i realizuje na pravom mestu!!!!

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

received_2734156066835239

BRONZA ZA DUNJU

Mladi karatisti Zadrugara iz Lazareva, započeli su novu sezonu, sjajnim nastupom na međunarodnom turniru “TK-a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>