12. 12. 2018.
Home / Košarka / MALINE SA ŠLAGOM
dav
dav

MALINE SA ŠLAGOM

Košarkaši Klika iz Arilja, najpoznatijeg centra za proizvodnju malina u Srbiji, biće u sredu uveče gosti Proletera u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.Ranjeni bolnim porazom u Velikoj Plani, izabranici trenera Zorana Bajina jedva sa velikom željom očekuju duel sa izuzetno kvalitetnim gostima, koji u grad na obalama Begeja stižu takođe sa idejom da se iskupe posle neočekivanog i ubedljivog poraza od Pirota na svom parketu.

dav
dav

– Lepa prilika pre svega za ljubitelje košarke da na delu vide dve napadačke ekipe i uživaju u kvalitetnoj košarci.Pobeda nam je imperativ i zbog toga smo maksimalno koncentrisani i posvećeni pripremi ove utakmice koja se igra u sredu 15.novembra uveče sa početkom u 19.30 časova – istakao je plejmejker Zrenjaninaca Đorđe Božović.

– Duel protiv Novog Pazara pratilo je oko 600 gledalaca, atmosfera je bila fenomenalna, bodrenje i podrška sa tribina nas je vodila do pobede i nadam se da će tako biti i u sredu uveče.Činjenica je da se igraju utakmice Evrolige, ali nadam se da će kod mnogih prevladati odluka da dođu do hale i pruže nam podršku koja nam je itekako potrebna protiv kvalitetnog protivnika, kakva je ekipa Klika iz Arilja – ubeđen je prvi strelac Zrenjaninaca, Slobodan Lalić.

dav
dav

Akcija zrenjaninskih sportista, Svi na tribine, podrška je potrebna se nastavlja i ovo je otvoreni poziv ljubiteljima košarke da u sredu 15. novembra u 19.30 časova zauzmu svoja mesta na tribinama Kristalne dvorane u Zrenjaninu.

 

montecito-utorak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

IMG_7052

AJ PA PUKNI ZORO STARU MAJKU PROBUDI…PA DA VIDI KO JOJ DOLAZI…

Zasviraše trube, završi se boj. Zvona zvone, zora sviće, vraćam se rode moj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>