12. 12. 2018.
Home / Ostali sportovi / MILAN PIPERSKI U STRUČNOM ŠTABU BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE
Piper 4

MILAN PIPERSKI U STRUČNOM ŠTABU BOKSERSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Na pripremama reprezentacije Srbije u olimpijskom boksu (elita-seniori) koje su počele u nedelju 12. novembra na Zlatiboru i trajaće 22.novembra, nalazi se i veliki bokserski šampion Milan Piperski, koji je zvanično postao član stručnog staba bokserske reprezentacije Srbije.

Naši najbolji majstori plemenite veštine, odmah nakon završetka priprema putuju za Beograd gde će se održati jubilarna 60-ta po redu Zlatna rukavica u periodu od 22. do 25.novembra.

Ovaj tradicionalni internacionalni turnir jedan je od najstarijih u Evropi, a ove godine obzirom na značaj jubileja, očekuje se učešće boksera iz petnaestak do dvadeset država.

Takmičenje će se održati u maloj sali Kombank arene, a finalne borbe odvijaće se uz direktan tv prenos na Sport klubu.

Milan Piperski je do sada radio sa omladinskom reprezentacijom i ovo mu je drugi poziv selektora Tomislava Antelja da se priključi pripremama seniora.

Važno je napomenuti i podatak da je od nedavno promenjeno kompletno rukovodstvo Bokserskog Saveza Srbije i da se sa novim ljudima i novom atmosferom očekuje i poboljšanje odnosa i generalno unapređenje bokserskog sporta i vraćanje na staze stare slave i uspeha, kada je boks bio jedan od najpopularnijih sportova u bivšoj Jugoslaviji sa čitavom niskom medalja na olimpijadama, svetskim i evropskim prvenstvima….

Piper 3

Inače Milan Piperski je u tandemu sa Srđanom Evđenićem i Stevanom Čizmićem, trener Bokserskog kluba Petrovgrad iz Zrenjanina, u kojem je i dalje u toku besplatan upis kao i treniranje za sve devojčice i dečake uzrasta od 7 do 17 godina…

 

montecito-ponedeljak2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

IMG_7034

Girevoy sport

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani u Donjem Tovarniku, pod pokroviteljstvom Sportskog saveze Pećinci održan je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>