08. 06. 2023.
Home / Rukomet / PROLETER ODUVAO MORAVU ZA POL POZICIJU NA TABELI
RU P 1

PROLETER ODUVAO MORAVU ZA POL POZICIJU NA TABELI

Proleter – Morava 39 : 28 ( 19:12 )

Po notama najfinije, istančane francuske šansone, od Pariza umorni Proleterovi studenti, naplatili su poraz u Vrbasu, večeras u Kristalnoj dvorani. Ceh je platila ekipa Morave iz Velike Plane, koja u duelu sa razigranim izabranicima trenera Momira Rnića, jednostavno nije imala nikakve šanse…

Raspoloženi Miljan Erić, Marko Trninić,Branko Tomić, Saša Terzić, Vesko Barjakatrović, golman Gaćinović, davali su ton igri koja je bila na nivou rukometnog spektakla i za uživanje ljubitelja rukometa.

RU P 2

Rezultatska prednost u pojedinim segmentima i 15 golova u plusu za Zrenjanince, otvorila je sjajnu mogućnost da u slasti pobede uživaju i golobradi mladići sa Proleterove klupe…Na kraju se sve završilo sa 11 golova razlike u korist domaćina, koji umalo nije postigao rekordnih 40 golova….

Nakon pete pobede u prvenstvu, Proleter je zaposeo čelnu poziciju i lepo bi bilo da tu i ostane do kraja šampionata…Narednu utakmicu Zrenjaninci gostuju u Novom Bečeju, ekipi Jedinstva, koja u šest odigranih kola, ima skor dve pobede i četiri poraza i trenutno zauzima devetu poziciju….

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6483441_1

KLINCI UŽIVALI U ČARIMA RUKOMETA

Omladinski rukumetni klub Gradnulica iz Zrenjanina. bio je domaćin i uspešan organizator turnira u mini ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>