15. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / SVIM SRCEM TRKA ZA VLADU OD PREŠEVA DO SUBOTICE
Za Vladu 0 naslovna

SVIM SRCEM TRKA ZA VLADU OD PREŠEVA DO SUBOTICE

Humani tandem odvažnih ultramaratonaca iz Pančeva, u sastavu Ljiljana Tasić i Željko Zeljković, koji je u petak 3. novembra započeo trku dugu 581 kilometar od Preševa do Subotice, stigao je danas do Zrenjanina.

Sa ciljem da trčanjem kroz celu Srbiju skrenu pažnju meštana sela i gradova kroz koje prolaze i tako pomognu jedanaestogodišnjem Vladi Đorđeviću iz Subotice, kome je neophodan novac za operaciju ciste na mozgu u Turskoj.

Ljiljani i Željku, danas su se u selu Ečka, prigradskom naselju 10 kilometara udaljenom od Zrenjanina u trčanju pridružili članovi ARK Petrovgrad iz Zrenjanina i trčanjem sa njima izrazili podršku humanoj ideji, da se na ovaj način pomogne malom Vladi, kome je neophodna treća operacija.

Za Vladu 9

Avantura koja će trajati devet dana, okončaće se u subotu 11. novembra, kada Ljiljana i Željko treba da dotrče u Suboticu i okončaju svoju humanu trku….

– Još 72 kilometra za našeg Vladu su istrčana! Stigli smo u Zrenjanin…Hvala našim trkačima iz Pančeva,Kovačice i Zrenjanina što su nas podržali u ovoj humanitarnoj akciji!…Sutra nastavljamo dalje,sledeća destinacija je Bačka Topola…Još malo i prođosmo Srbiju….Probudili smo svest građana, a to je i bio cilj….Nešto se dešava i drago nam je što se ljudi interesuju, uplaćuju novac…Naravnpo još to nije dovoljno, ali biće….

– uglas su istakli Ljiljana i Željko…

SVIM SRCEM SRBIJA ZA VLADU!

Svako ko želi može da otkupi humani kilometar uplatom na žiro račun Siniše Đorđevića, Vladinog oca, u Erste banci, na broj 340-32110017-94, sa naznakom “redni broj, kilometar. Za uplate iz inostranstva devizni račun je RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22.


montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

received_1412529009251720

MLADI RVAČI PROLETERA NA KAMPU U SOMBORU

Aleksandar Terzin, Marko Vasić i Stevan Kojić, rvači Proletera iz Zrenjanina, nalaze se na kampu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>