26. 09. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA U PETAK U PLANI DESETKOVANI, ALI HRABRI…
Mare Suba 5

KOŠARKAŠI PROLETERA U PETAK U PLANI DESETKOVANI, ALI HRABRI…

Na krilima pobede u derbiju sa Novim Pazarom, košarkaši Proletera u petak 10. novembra putuju u Veliku Planu, gde ih dočekuje silno motivisana i kvalitetna domaća ekipa.

Trener Proletera Zoran Bajin, iako suočen sa brojnim nedaćama zbog povreda igrača kapitena Nemanje Subotića i Marka Milakovića, ne skriva svoj optimizam i spremnost tima da u svakoj utakmici da svoj maksimum.

– Sada više nema nikakvih dilema da li ćemo u Veliku Planu putovati kompletni, ili bez dvojce, za igru itekako bitnih košarkaša.Povrede kapitena Nemanje Subotića i mladog Marka Milakovića su takve prirode da zahtevaju specijalne lekarske terapije i oni sigurno neće biti u sastavu ekipe za utakmicu u Velikoj Plani.Domaći tim, nakon trijumfa u Pirotu sigurno želi da nastavi uspešnu seriju, pogotovo što utakmicu igra na svom parketu i pred svojim navijačima, ali mi se unapred ne predajemo – naglasio je trener Zrenjaninaca, Zoran Bajin.

Mare Suba 4

– Odigrali smo odlično utakmicu protiv Novog Pazara, brojni gledaoci u Kristalnoj dvorani uživali su u kvalitetnoj i modernoj košarci koju igramo, sa puno postignutih poena i atraktivnih poteza.Nema razloga da takvu igru ne ponovimo i u Plani, bez obzira što ćemo nastupiti oslabljeni neigranjem dvojce itakako bitnih igrača.Na nama koji smo tu, je da nadoknadimo izostanak kapitena Subotića i Marka Milakovića, koji obojca kubure sa povredama kolena, nisu trenirali cele nedelje i sigurno neće biti u sastavu – dopunio je svog trenera Petar Lambić, prvi čovek Proleterove odbrane.

 

montecito-cetvrtak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

1663519356821_image_6483441

POBEDILA JE KOŠARKA

Više od 60 mladih košarkaša, devojčica i dečaka iz rumunskog Temišvara, Novog Miloševa i Srpske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>