01. 10. 2020.
Home / . / RUKOMETAŠI PROLETERA U VRBASU KUJU PETI TRIJUMF
image

RUKOMETAŠI PROLETERA U VRBASU KUJU PETI TRIJUMF

Izabranici Momira Rnića nakon četiri vezana trijumfa i duge pauze u prvenstvu, sutra uveče u Vrbasu imaju novo veliko iskušenje i priliku da pobedom učvrste čelnu poziciju na tabeli Super B rukometne lige.

2

– Svaka utakmica je nova velika obaveza, idemo korak po korak i za sada je sve funkcionisalo po planu. Ekipa ima karakter, iz meča u meč sazrevamo kao tim u kojem je puno mladih igrača… Lepo bi bilo da dobru formu potvrdimo i na gostovanju u Vrbasu, tradicionalno neugodnom terenu za gostujuće ekipe. Dobro smo radili tokom ove sada već duge pauze, koliko nismo imali prvenstvenih utakmica i nadam se da ćemo niz uspešno nastaviti – istakao je strateg Zrenjaninaca Momir Rnić.

image1

Marko Trninić, Marko Gaćinović i ostali rukometaši Proletera studenti, sa fakultetom Mihajlo Pupin, učestvovali su i osvojili zlato na Studenstkim igrama u Parizu i sada su nakon predivnog iskustva ponovo u stroju.
– Zaista nosimo predivne impresije iz grada svetlosti, ali sada smo fokusirani na utakmicu sa Vrbasom i zaista teško gostovanje – poručio je Marko Gaćinović.

 

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1587915868168

MALA MOSKVA NA SRED SELA…

Ove godine navršava se 76 godina od oslobodjenja od nemačkog okupatora, sela Kumane u Banatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>