24. 08. 2019.
Home / Ostali sportovi / 25. GRAND PRIX – KUP ZRENJANINA SEDAMDESETI ROĐENDAN PROLETERA I ZVANIČNI OPROŠTAJ MIROSLAVE NAJDANOVSKI
Gran prix 2

25. GRAND PRIX – KUP ZRENJANINA SEDAMDESETI ROĐENDAN PROLETERA I ZVANIČNI OPROŠTAJ MIROSLAVE NAJDANOVSKI

Grad Zrenjanin i Plivački klub Proleter će od 2. do 5.novembra na na gradskom bazenu SRC JUG biti domaćini najprestižnijeg takmičenja u regionu 25. Grand prija – Kupa Zrenjanina 2017.

Plivački klub Proleter iz Zrenjanina, na ovom tradicionalnom internacionalnom takmičenju proslaviće svoj 70-ti rođendan, a predvodiće ga proslavljeni plivački asovi Ivan Lenđer i Arkadij Vjatčanin svetski rekorder.

Program takmičenja je takav da će se u prepodnevnim časovima, od 10 h održavati kvalifikacione trke, a popodne od 18 časova polufinala i finala. Učešće će prema dosadašnjim najavama uzete oko 500 najboljih plivača iz Srbije i deset zemalja regiona.

Gran prix 1

Jedan od centralnih događaja takmičenja će biti i oproštajna trka heroine srpskog plivanja, najmlađe učesnice olimpijskih igara Miroslave Minje Najdanovski. Ona će svoju poslednju zvaničnu trku plivati za svoj Proleter u subotu 4. Novembra u 17 časova, a prisustvo su najavili brojni zvaničnici iz Vlade Srbije, Ministarstva sporta, Olimpijskog komiteta, Sportskog saveza Srbije, Gradonacelnik Zrenjanina, čelnici Pokrajnskog sekretarijata za sport i omladinu, predstavnici Sportskog saveza Zrenjanina, kao i brojni ljubitelji plivanja koji imaju veliku želju da aplauzom pozdrave i nagrade Minju za sve napore, trud i ono što je učinila za svoju zemlju i srpsko plivanje….

Plivački klub Proleter, organizator tradicionalnog 25 Grand prija u zvaničnom saopštenju pozvao je sve ljubitelje plivanja, uz napomenu da je ulaz na bazen besplatan!!!!

 

montecito-sreda2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Skouras 1

PLIVAČI PROLETERA U POZNATOM SKOURAS KAMPU U SOLUNU

 Ekspedicija plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina stigla je u Skouras Camp u Grčkoj, koji je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>