17. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / ŽETVA MEDALJA NA VOJVODINA OPENU ČLANOVA TEKVONDO KLUBA ZRENJANIN
Tekv 2

ŽETVA MEDALJA NA VOJVODINA OPENU ČLANOVA TEKVONDO KLUBA ZRENJANIN

Na Vojvodina Openu, međunarodnom turniru koji je okupio preko 400 takmičara iz 42 kluba i 5 zemalja u novosadskom SPENSU, mladi takmičari Tekvodno kluba Zrenjanin ostvarili su lep uspeh, ekipno u konkurenciji juniora A klasa osvojili treće mesto, baš kao i juniori u B klasi.

Tekv 1

Juniorka Danica Petkov pobedom u finalu, prekidom-KO u drugoj rundi osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju, baš kao i junior Stefan Kosjer, dok se srebrnim odličjem okitio pionir Strahinja Grahovac. Treća mesta i bronzane medalje osvojili su junior Igor Čorba, kadeti Sergej Grahovac, Mateja Ivković i Rastko Popović, pioniri Luka Salma,Srdjan Prodanović i Marko Vukov.

Tekv 4

– Sve čestitke našim takmičarima za uloženi trud i dobro izdanje, a velika zahvalnost i roditeljima koji su uvek tu da nas podrže i bodre….Sledi nam međunarodni turnir Sokol OPEN u Bjeljini, idemo tamo po medalje – uglas su poručili Dijana i Slaviša Perić, prva dama i trener Tekvondo kluba Zrenjanin.

Tekv 3

 

montecito-Nedelja2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

20200215_150008

PETAR NIKOLIN DŽUDISTA PROLETERA KADETSKI PRVAK VOJVODINE!!!

Prvenstvo Vojvodine za kadete u RumI, okupilo je veliki broj talentovanih mladih džudista, a među ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>