20. 08. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / „NAŠU SREĆU STVARA ONO ŠTO JESMO, A NE ONO ŠTO IMAMO….“
Atos 4

„NAŠU SREĆU STVARA ONO ŠTO JESMO, A NE ONO ŠTO IMAMO….“

Sa oreolom sreće da jesu, mogu i žele, grupa hodočasnika iz Zrenjanina, krenula je u svojevrsnu avanturu, pokloničko putovanje i pohod ka Hilandaru, Svetoj gori, najvećoj srpskoj svetinji….

Atos 2

Dragan Todorović, Vladimir Rajić, Zdravko Plećaš, Milan Jović, Budimir Budimir, Niko Crnogorac, Dragan Savić i još sedmorica članova ekspedicije krenuli su juče iz Zrenjanina put Atosa ( Svete Gore ) najistočnijem od tri poluostrva na Halkidikiju u Grčkoj.

Atos 1

Na Svetoj Gori, kao što je poznato, postoji 20 manastira, 12 skitova i mnoštvo manjih monaških zgrada. Hilandar je naravno, želja mnogih koji do njega nisu stigli…

Atos 5

Da osetimo zanosan miris, Božiju blagodat i silnu pozitivnu energiju…To je naša želja i zbog toga smo na put pošli….Čujemo se, javljamo se…. poručili su Zrenjaninci u svojevrsnoj avanturi i pohodu…..

Atos 3

 

montecito-petak

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Screenshot_2022-08-16-20-05-36-673_com.android.chrome

NEODOLJIVI ŠARMER I ŠUTER

IN MEMORIAM KOSTA ARSENIJEVIĆ 1954. – 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>