19. 08. 2019.
Home / Ostali sportovi / BRAĆA PETAR I STEFAN BAČKO BODRE ZVEZDU PROTIV ARSENALA
braca_backo_naslovna

BRAĆA PETAR I STEFAN BAČKO BODRE ZVEZDU PROTIV ARSENALA

Spektakl koji se ne propušta, kad se iskreno i punim srcem voli Zvezda, odavno je u mislima braće Petra i Stefana Bačka iz Zrenjanina, mladića koji osim što su verni „zvezdaši“ su i aktivni sportisti i odlični učenici u školi.

Šesnaestogodišnji Petar trenira košarku, dok je godinu dana mlađi Stefan, veoma talentovan fudbalski golman u ekipi Radničkog iz Zrenjanina.

Bačko 44 braća

Zajedno sa očevima, rođenom braćom Stevom i Novicom, Petar i Stefan ne propuštaju ni jedno evropsko Zvezdino izdanje, bez obzira da li se igrao fudbal ili košarka.

– Predivan je osećaj biti deo jednog takvog spektakla kakav se odigrao pre neko veče na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, bez obzira što je naša Zvezda nepravedno poražena u tom duelu.Momenti na tribinama, atmosfera i navijanje, zauvek će mi ostati u sećanju – ističe stariji od dvojce braće Bačko, Petar.

Bačko 33

– Zahvaljujući velikom angažovanju mog oca Steve, imaću priliku da prisustvujem i Zvezdinom revanšu sa Arsenalom u Londonu.To se doživi jednom u životu i zbog toga sam presrećan i dugujem veliku zahvalnost mom ocu – naglašava petnaestogodišnji Stefan, uz napomenu da mu je žao što u Londonu neće biti kompletan navijački tim porodice Bačko, obziro da brat Petar i stric Novica ostaju u Zrenjaninu.

Bačko 22

– Biće još prilika, samo neka naša Zvezda igra dobro, pa ćemo svi zajedno negde na put i lep provod – uglas dodaju braća Bačko…

 

montecito-subota2

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

68255668_671559443310349_152154035414106112_n

Pasuljijada 2019. u Ravnom Topolovcu

U Ravnom Topolovcu 17. avgusta održana je tradicionalna manifestacija, 15. po redu Pasuljijada – takmičenje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>