20. 05. 2019.
Home / Odbojka / SARA SAKRADŽIJA ODBOJKAŠKI PONOS ZRENJANINA USPEŠNO DEBITOVALA ZA EKIPU KANA U LIGI ŠAMPIONA
Sara 0 naslovna

SARA SAKRADŽIJA ODBOJKAŠKI PONOS ZRENJANINA USPEŠNO DEBITOVALA ZA EKIPU KANA U LIGI ŠAMPIONA

Letošnji prelazak jedne od najlepših srpskih sportskinja i sjajne odbojkašice Sare Sakradžija, iz redova srpskog pobednika Kupa i Superkupa Jedinstva iz Stare Pazove u ekipu Kana u pozitivnom smislu uzburkao je kompletnu sportsku, a naročito odbojkaški javnost.

Šarmantna Zrenjaninka koja u svojoj karijeri ima već internacionalno iskustvo, nastupala je za švajcarski Volero i ekipu Monaka, bez većih problema snašla se u novoj sredini i ekipi Kana, koja ove sezone igra Ligu šampiona.

Sara 3

– Treća i opet sreća….Švajcarski Volero bio je zaista veliki i sjajno organizovan klub, impresije iz Kneževine i lepo iskustvo iz ekipe Monaka, zauvek ću nositi u srcu, a sada Kan je posebna priča.Nije mi bilo teško da se prilagodim i veoma sam srećna i zadovoljna što se stvari odvijaju baš onako kako sam želela…Igrati u ekipi kakva je Kan velika je čast i privilegija, ali i obaveza, jer startovala je Liga šampiona u kojoj nastupa krem evropske, pa i svetske odbojke, a i francuska liga je izuzetno kvalitetna i kako se to kaže nema lakih utakmica – naglašava Sara Sakradžija, uz napomenu da su je u Kanu fenomenalno dočekali i da klub ima veliku podršku navijača, uz koje je mnogo lakše igrati i boriti se za boje kluba.

Sara 5

Uspeh nacionalnog tima i evropsko zlato, prošao je bez tebe, mada mnogi smatraju da si zaslužila mesto u reprezentaciji?

– Nije naravno moje da o tome sudim i bilo šta komentarišem…Igrati za nacionalni tim svoje zemlje velika je i sveta stvar i naravno da bih se uvek odazvala na poziv selektora.Moje je da treniram i igram na nivou na kojem sam sad, cela prošla sezona u ekipi Jedinstva bila je ustvari sjajna preporuka za mene, brojni evropski klubovi su se raspitivali i pokazali interesovanje da me angažuju, a eto ostvarila mi se želja, Kan je bio konkretan i veoma korektan i to se jednostavno nije moglo odbiti.

Sara naslovna

– Inače imam iskustvo igranja u nacionalnim selekcijama, nastupala sam za kadetsku selekciju Srbije i tada smo osvojile Balkansko prvenstvo. Iz moje generacije do seniorske reprezentacije stigle su Bjanka Buša i Mina Popović. Ako dođe mojih “pet minuta”, biće super, uvek sam tu i niko srećniji od mene… Naravno i ovim putem čestitam svim devojkama na evropskom zlatu, igrale su fenomenalno i zasluženo došle do trona.

Sara 2

U sportu, kao i u životu treba dosledno slediti svoje ideale, uz naravno marljiv rad, koji na kraju uvek donese rezultat…Bez obzira na brojne obaveze u klubu, česta putovanja, ne nameravam da zapustim studije turizma i hotelijerstva, a u Kanu je ekskluzivnih hotela koliko hoćete…O životu u Kanu naravno neću da pričam, samo ću spomenuti osećaj sreće kada snovi postanu stvarnost…Mondenske ulice prepune ljudi, osmesi na svakom koraku, sunce, more, pa i kiša koju volim…Sve je to Kan i naravno odbojka, koja je moja velika opsesija – uz osmeh poručuje Sara Sakradžija, srdačno pozdravljajući sve koji redovno prate portal Sportinfo i brojne ljubitelje sporta i odbojke u Srbiji i širom sveta…


montecito-sreda

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Žok Bagljaš 0 naslovna

PO NOTAMA PROFESORA DOKTORA VUKOVIĆA…

Orkestar je svirao najlepšu odbojkašku simfoniju, po istančano preciznim notama profesora doktora Milenka Vukovića, a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>