26. 01. 2020.
Home / Ostali sportovi / DUNAVSKI POLUMARATON U APATINU, SLADOLED U ODŽACIMA, SJAJNE IMPRESIJE TRKAČA IZ ZRENJANINA…
ARK P 1

DUNAVSKI POLUMARATON U APATINU, SLADOLED U ODŽACIMA, SJAJNE IMPRESIJE TRKAČA IZ ZRENJANINA…

Članovi ARK Petrovgrad iz Zrenjanina Dragana Tabački, Miroslav Molnar, Nenad Vekić, Dragan Mrković, Damir Batanjski, bili su samo deo ekipe iz Zrenjanina, koja je trčala i uspešno istrčala 22. Dunavski polumaraton u Apatinu.

Predivan nedeljni dan, vrema kao stvoreno za trčanje, Banja Junaković, brčkanje u termalnom bazenu, ručak i ljubaznost domaćina na svakom koraku, samo su neki od nezaboravnih delja u niski mozaika lepih uspomena koje će svi učesnici poneti sa Minaqua trke zdravlja, tj. polumaratona u Apatinu.

ARK P 2

– Nismo zaobišli ni sladoled u Odžacima, povratak preko idiličnog Bačkog Brestovca u Zrenjanin – uz osmeh je prokomentarisao sjajni maratonac iz Zrenjanina Dragan Marković, napominjući da sladoled u Odžacima ima neki poseban, jednostavno neodoljiv ukus.

– Dođe vam da zbog njega aktivirate automobil i iz Zrenjanina odete samo na sladoled… Inače organizatori 22. Dunavskog polumaratona u Apatinu, zaslužuju sve čestitke za sjajnu organizaciju trke i atmosferu koja se ne zaboravlja…Družili smo se sjajno i predivno zabavljali – dodao je Dragan Marković.

ARK P 5

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1579901889232

STONOTRNISKA REPREZENTACIJA SRBIJE PRVI PUT U ISTORIJI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

Stonoteniska reprezentacija Srbije ostvarila je senzacionalan uspeh i prvi put u svojoj istoriji plasirala se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>