18. 12. 2018.
Home / Ostali sportovi / ĐORĐU SALAPURI DVA ZLATA NA TROFEJU BEOGRADA
Đ Sal 1

ĐORĐU SALAPURI DVA ZLATA NA TROFEJU BEOGRADA

Proteklog vikenda u prestonici Srbije održan je tradicionalni međunarodni turnir Beogradski Pobednik- Trofej Beograda, koji je okupio veliki broj kvalitetnih karatista iz brojnih evropskih zemalja.

Đorđe Salapura, član Karate kluba Zrenjanin, pokazao je sjajnu formu i sa dve zlatne medalje opravdao renome jednog od najtelentovanijih mladih karatista na svetskom i evropskom nivou….

Đ Sal 3

Đorđe je najpre osvojio prvo mesto u apsolutnoj kategoriji za seniore, a nakon toga i zlato u svojoj kategoriji mlađih seniora – 75 kilograma. Aleksandra Vujasinović i Anja Milovanović, supertalentovane karatiskinje iz Zrenjanina, na ovogodišnjem Trofeju Beograda nisu imale sreće, na putu do medalja sprečili su ih porazi u kvalifikacijama od takmičarki iz Francuske i Hrvatske.

Đ Sal 4

Tradicionalni turnir Beogradski pobednik poslužio je kao odlična provera pred Svetsko prvenstvo koje se krajem meseca održava u Španiji. Već tokom nedelje, Aleksandra i Anja odlaze na završne pripreme za ovaj šampionat koje će biti obavljene na Tari…

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

boks 3

MEĐUNARODNI BOKSERSKI TURNIR ZA VIKEND U ZRENJANINU

Petrovgrad kup 2018. međunarodni bokserski turnir za školarke i školarce, juniorke i juniore, održaće se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>