20. 01. 2021.
Home / Ostali sportovi / DAVID MOLNAR RVAČ PROLETERA JEDAN, ALI ZLATA VREDAN NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U SOMBORU
David 2

DAVID MOLNAR RVAČ PROLETERA JEDAN, ALI ZLATA VREDAN NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U SOMBORU

Na velikom medjunarodnom turniru u Somboru Rvački klub Proleter imao je jednog ali zlata vrednog takmičara Davida Molnara.

– David je u kategoriji do 70 kilograma ostvario četiri pobede i sve četiri dominantno rešio tušem. Izuzetno sam zadovoljan njegovim današnjim izdanje, rvao je na visokom,vrhunskom nivou – raportirao je iz Sombora za Sportinfo trener Radovan Momirov, uz napoemnu za one koji ne znaju, da je David sin nekadašnjeg dugogodišnjeg rvača Proletera, Roberta Molnara.

– Ja sam ubeđen da će David prevazići svog oca što naravno nije lako, obzirom da je njegov otac bio odličan rvač, koji je uz blistavu karijeru, završio fakultet i bio jednako uspešan na svim frontovima.Mladić odlično trenira, ima jaku volju i želju da uči i napreduje, a to se uočava i kroz prizmu rezultata.Danas je besprekorno rvao i zasluženo osvojio zlatnu medalju – dodao je trener Radovan Momirov.

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

naslovna

JEDNOSTAVNO OBJAŠNJENJE HILJADU RAZLOGA ZAŠTO DA BUDETE DEO FITNES CENTRA MLADOST

Potreba savremenog čoveka, instikt da pratite energiju tela i zadovoljite svest da, osim redovnog posla, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>