05. 06. 2020.
Home / Košarka / I METNUO JE TROJKU NA OSAMNEST BOŽA ZVANI PUB – NIKOLA ŠUĆOV!!!!
IMG_3024

I METNUO JE TROJKU NA OSAMNEST BOŽA ZVANI PUB – NIKOLA ŠUĆOV!!!!

Pirot – Proleter 79 : 80 ( 11:19, 18:21, 30:18, 20:22 )

U ravnom Banatu, mada je Žabalj preko Tise, se kaže “metno” … ali koga to sad zanima…. Nikola Šućov hazarderskim rezonom i srcem do neba, zamastio je idealan pas Djordja Božovića i na piroćanski ćilim postavio pobedu broj jedan za Proleter….Naizgled tanku, ali zlata vrednu!!!!

Da je bilo drugačije, a fortuna uvek prati hrabre i poštene, hteo sam da Vas dragi čitaoci ostavim uskraćene za i jednu jedinu reč, ali sad neću bez obzira na kuhinjicu koja je do kraja raduckala svoj posao…. Ko razume shvatiće, a ko ne nije ni bitno…..

IMG_3039

Pobedio je tim, iskreno prijateljstvo igrača …. Slike iz svlačionice govore baš sve….Nikola Šućov junak je drame, ali brilijantski štit poneli su kapiten Suba, Obren koji ni ne zna da hoće, a mora, Burke, Lale, Mare, Djole, Lamba, Fića, Lazuka, Panić i Vržina….

IMG_3028

Trener Zoran Bajin, Željko Stajić, predsednik Petko Popović i naravno Dule, gde mi okom tu on skokom…. vozači svi baš svi imali su svog udela u velikoj pobedi Proletera u Pirotu, koja je prva posle dugog niza sušnih godina….

Slavlje u busu je počelo sutra ćemo o detaljima….

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

FB_IMG_1591343977886

SREĆNO PIROTE…

Košarkaški klub Pirot, ostvario je dugogodišnji san o plasmanu u Košarkašku Ligu Srbije i naredne ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>