27. 03. 2023.
Home / Košarka / I VICO IZ KANCELARIJE PROFESORA MARSIJA SMRKNUTOG LICA
IMG_2966

I VICO IZ KANCELARIJE PROFESORA MARSIJA SMRKNUTOG LICA

Stariji košarkaši Proletera su teren kada te trener Zoran Bajin pozove na basket jedan na jedan, nazvali njegova kancelarija, a put kojim se ide samo pokušaj da se oseti slast pobede….

   Posle juniora Luke Vržine izazovu nije odeleo ni povratnik iz Amerike, Vukašin Vico, momak poznat po odličnim basketaškim karakteristikama i pobedama na basketaškim terenima u Zrenjaninu, Kleku u kojem živi….
IMG_2962
Kucnuo je Vukašin na vrata kancelarije profesora Marsija, sa željom da ga iznenadi, prekine njegov pobednički niz…. Ali smrknuto “lice u kršnoga Vice” reklo je sve… Brojao je do 17 ubačenih poena i pognute glave morao sa parketa….
 Pokušaj da sa 100 američkih dolara potkupi pisca pobedničke epopeje trenera košarkaša Proletera ostao je bezuspešan, baš jao što je i razotkriven pokušaj mladog Vržine da mrmljajući sebi u bradu skrati svoj minus u konačnom skoru, pa je umesto 20 koliko je promrmljao, stvarno ubacio samo 12 poena…
IMG_2952
 Profesor Marsi samo se dobroćudno nasmejao, nemilosrdno zatrpavajući koš trojkama uz komentar:
 – Bio je žilav protivnik, baš kao i večeras Vico….

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

image_6483441 (3)

SVETAC PROTIV TOPOLE UHVATIO RITAM I PRAVI KOŠARKAŠKI BLUZ

Sveti Đorđe – Topola 82 : 50 ( 23:21, 22:9, 16:9, 21:11 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>