11. 12. 2019.
Home / Kultura i život oko nas / Finale kviza “Šta znaš o bajkama”
DSC_0458

Finale kviza “Šta znaš o bajkama”

Finale kviza “Šta znaš o bajkama”održaće se na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” u četvrtak, 5.oktobra sa početkom u 9 časova.

Svoje poznavanje bajki i timski duh u finalu pokazaće predškolci iz vrtića “Čika Jova Zmaj” i “Zvezdica” koji su ostvarili najveći broj bodova u dosadašnjim susretima.

DSC_0444

Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” čestita na pokazanom znanju i zahvaljuje na sjajnom druženju svim predškolcima iz 16 zrenjaninskih vrtića koji su učestvovali u kvizu koji biblioteka organizuje svake godine u okviru Dečje nedelje.

Podsećamo, takođe, da početkom svake školske (upisne) godine, po završetku Dečje nedelje, Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog razvijanja čitalačkih navika, a svoju besplatnu člansku karticu, tradicionalno, dobijaju i prvaci zrenjaninskih osnovnih škola.

 

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

gold

Pret_a_Porter2

Smizla

retro

optika

Pročitajte još

Mlekoprodukt_1

ZRENJANINSKOM “MLEKOPRODUKTU” PRIZNANJE PRIVREDNE KOMORE SRBIJE

Zrenjaninska kompanija “Mlekoprodukt” dobitnik je nagrade Privredne komore Srbije za 2019. godinu, za ostvarene rezultate ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>