18. 04. 2019.
Home / Ostali sportovi / PET MEDALJA NA KUPU SRBIJE ZA TEKVONDO KLUB ZRENJANIN
tek 3

PET MEDALJA NA KUPU SRBIJE ZA TEKVONDO KLUB ZRENJANIN

Na Kupu Srbije 2017. koji je održan u hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu, uz učešće 60 klubova i ukupno 669 takmičara, članovi Tekvondo kluba Zrenjanin, osvojili su pet medalja, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje, dok je šesti član ekipe, kadet Ognjan Kuglić na kraju takmičenja zauzeo peto mesto.

Srebrnim odličjem okitio se kadet Mateja Ivković u kategoriji 45 kilograma, dok su bronzani postali kadet Sergej Grahovac takođe u kategoriji 45 kilograma, junior Igor Čorba u kategoriji 59 kg, senior Miloš Šućur u 68 kg i juniorka Danica Petkov u kategoriji 68 kilograma.

tek 1

Juniorka Valentina Milić, koja se takmičila u kategoriji 59 kilograma, uspela je da izbori mesto u juniorskoj reprezentaciji Srbije i plasirala se za odlazak na Evropsko juniorsko prvenstvo koje se održava na Kipru od 2. do 5.novembra ove godine i Balkansko prvenstvo koje će održati u Turskoj…

Takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin zapaženim nastupom na Kupu Srbije 2017. u Beogradu, najavili su odličan početak drugog dela takmičarske sezone….

tek 2

Pročitajte još

Kaća i Aj 3

SREBRO U BEOGRADU ZA KATARINU I AJREDINA

Proteklog vikenda Beograd je bio domaćin 5. memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“ koji je održan u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>