01. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / BOKSERIMA 4 ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALJA NA KIKINDSKOJ ZLATNOJ RUKAVICI
IMG_2881

BOKSERIMA 4 ZLATNE I JEDNA SREBRNA MEDALJA NA KIKINDSKOJ ZLATNOJ RUKAVICI

Bokseri zrenjaninskog Petrovgrada u okviru 5.kola Regionalne lige i otvorenog prvenstva Banata i medjunaronom turniru Zlatna rukavica u Kikindi ostvarili su odličan rezultat.Pet boksera Petrovgrada zabeležili su četiri pobede i osvojili četiri zlatne medalje i jednu srebrnu.

Nenad Momirski proglašen je za najboljeg mladog boksera, a u finalu je bio bolji od perspektivnog i iskusnijeg boksera Jovanovića iz Rume.

IMG_2882

U konkurenciji mladih pobedu je ostvario i Tomislav Milić u kategoriji do 69 kilograma protiv odličnog boksera iz Loznice, dok je u konkureciji juniorki jedina ženska predstavnica Petrovgrada Zorana Nikolić predstavnica Petrovgrada, donela pobedu nad bokserkom iz Rume,senior Stanimir Djurović je u veoma uzbudljivom i neizvesnom meču ostvario pobedu nad bokserom iz Slovenije.

Najmladji predstavnik BK Petrovgrad Luka Ivić Jukic bio je jedini poraženi bokser, a ovo mu je bio prvi nastup. Bez obzira na poraz Luka je opravdao svoj talenat i očekivanja….

IMG_2880

– Veoma smo zadovoljni ostvarenim, ali u narednom periodu očekujemo još značajnije rezultate – napomenuli su članovi stručnog štaba Milan Piperski,Srdjan Evdjenić i Stevan Čizmić…

Pročitajte još

IMG-20221127-WA0011

SOFIA I MATEJA PROLETEROVI JUNACI NOVOG SADA

Proleter ekipno III mesto! Janković Mateja 7 medalja, Travar Sofia dvostruki Prvak Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>