11. 07. 2020.
Home / Košarka / VUKAŠIN VICO NAKON ČETIRI MESECA U AMERICI, PONOVO U ZRENJANINU
Vico 1

VUKAŠIN VICO NAKON ČETIRI MESECA U AMERICI, PONOVO U ZRENJANINU

Košarkaš Proletera Vukašin Vico,nakon slatke četvoromesečne američke avanture, vratio se u Zrenjanin i ovih dana priključiće se treninzima svog kluba.

Vico 5

– U Ameriku sam otišao uz saglasnost ljudi iz kluba i tamo nisam išao zbog košarke, ali sam zaista uživao i ostvario svoj san.Veoma mi se dopalo, imao sam priliku da uživam u suncu Kalifornije, da vidim Las Vegas i obiđem još neke gradove, jednostavno ostvarim san mnogih vršnjaka… – priča Vukašin koji je osim što je odličan košarkaš i student za primer Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu.

– Tek sam stigao i još sam u fazi privikavanja na staro, uslove života i svakodnevne obaveze na fakultetu i u klubu…Ali brzo ću j to, potrebno mi je još nekoliko dana i sve će opet biti po starom…Osim želje da izborim mesto u sastavu ekipe, jedan od ciljeva mi je da uspešno okončam studije – dodaje Vukašin Vico, kojeg smo sreli u bašti popularnog kafe restorana Kafemat u Zrenjaninu.

Pročitajte još

Zoran-Bajin-e1549789277482

U ZRENJANINCU KOŠARKA BESPLATNO TOKOM JULA

Dugogodišnji trener Proletera, selektor reprezentacije Prve lige i brojnih mlađih selekcija Srbije, Zoran Bajin, tokom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>