25. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / SJAJNA TRKA U ODŽACIMA, DRUGO MESTO U ŠTAFETI 3 x 7 km ZRENJANINSKIH POLUMARATONACA
Batanjski 2

SJAJNA TRKA U ODŽACIMA, DRUGO MESTO U ŠTAFETI 3 x 7 km ZRENJANINSKIH POLUMARATONACA

Desetak i kusur sati nakon istrčanog Vinskog maratona na Paliću, Miroslav Mika Molnar i Damir Batanjski nastupili su u štafeti 3 x 7 km zajedno sa Milanom Delićem u Odžacima i zabeležili sjajan rezultat i drugo mesto u veoma jakoj konkurenciji.

– Ovo je za nas mešto novo, prvi put smo trčali štafetu i utisci su zaista sjajni, a veoma se radujemo drugom mestu.Dali smo svoj maksimum, na besprekorno organizovanoj trci u Odžacima, trud se isplatio i zasluženo smo osvojili pehar za drugu najbolju štafetu – naglasio je Damir Batanjski, zrenjaninski polumaratonac koji, baš kao i njegove kolege iz štafete i drugari pre svega, Miroslav Molnar i Milan Delić, propušta retko koju trku u bogatom kalendaru familije maratonaca….

Batanjski 1

Na trci u Odžacima polumaraton 21,2 km su istrčali Nenad Vekić. Koji je ostvario lični rekord sa vremenom 1:39:19 i Dragan Marković koji je polumaraton istrčao za 1 čas 46 minuta i 34 sekunde.

Polaznik Škole trčanja Zrenjanin, Rade Delić u Odžacima u trci na 10 kilometara takođe je postigao lični rekord rezultatom 0:59:11, dok je njegov kolega Milorad Jefitć Vinski polumaraton na Paliću istrčao za 2:35:12 i ostvario svoj do sada najbolji rezultat…

Na Paliću odlično je trčala i šarmatna dama iz Zrenjanina Dragana Tabački, kao i Darko Matković koji je ostvario vreme 1:51:40….

Pročitajte još

received_1460244281094135

BANATSKI ŠOR TREBINJEM TREŠTI…

Veliki Banatski šor na trgu Jovana Dučića, u hladu stoletnih platana, oduševio je, ljubazne domaćine, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>