27. 03. 2023.
Home / Fudbal / PEĐA RADOSAVLJEVIĆ ZA SLAVLJE I KRAJ CRNE SERIJE
Skro 0 naslovna

PEĐA RADOSAVLJEVIĆ ZA SLAVLJE I KRAJ CRNE SERIJE

Radnički – Odžaci 3 : 2 ( 1 : 2 )

Akcija za fudbalske udžbenike u poslednjim trenucima uzbudljive fudbalske utakmice, odlična povratna lopta mladog Kneževića i šmekerski udarac Peđe Radosavljevića za pobedu fudbalera Radničkog i prekid serije od tri vezana poraza….

Skro 7 Peđa radosavljević

Nekoliko stotina gledalaca na stadionu kraj Skrobare uživalo je u dramatičnoj, pravoj prvenstvenoj i punoj preokreta utakmici u kojoj su gosti iz Odžaka dva puta vodili, ali i to nije bilo dovoljno da sačuvaju kapital pred motivisanim izbranicima trenera Peđe Kandića.

Dvostruki strelac za goste Ivelja, iskoristio je dva nesporazuma u odbrani domaćeg tima i svoj tim dovodio u vođstvo od dva puta tokom prvih 45 minuta utakmice.

Jedini gol za Radnički u tom periodu igre postigao je Matić, posle sjajne asistencije Grbića i vrhunskog centaršuta sa desnog boka.

U nastavku, „zicerašku“ igru gostiju iz Odžaka i pokušaj da umrtvljenim tempom sačuvaju minimalac, kaznili su fudbaleri Radničkog.

Učestale atake krunisao je golom kapiten Grbić, a onda kada su svi pomislili da će se susret završiti miroljubivim remijem, usledila je već opisana akcija i gol Predraga Radosavljevića.

U redovima pobednika, svi igrači zaslužuju pohvale za požrtvovanu i borbenu igru, volju i htenje, a posebno treba istaći mlade i supertalentovane Rudana, Kneževića, Kovačevića, Mastila i naročito Zakića, koji je ulaskom u igru dao poseban ton i značajan doprinos trećoj pobedi Zrenjaninaca…

Skro 6 Nemanja Radović

Valja pomenuti i herojstvo mladog golmana Nemanje Radovića, koji je iako povređen, vidno hramljući, izdržao na golu do kraja utakmice i sačuvao svoju mrežu u nekoliko izuzetno opasnih situacija…Takođe momak čije ime mora da se spomene je štoper Boba Jovanov, koji je na današnjoj utakmici u stilu Nemanje Vidića, držao sve konce odbrane domaćih i pokupio i izbio bezbroj lopti…

Skro 4 Boba Jovanov

Bravo za odličnu predstavu i pobedu fudbalera Radničkog!!!!

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>