22. 09. 2018.
Home / Fudbal / ROBERT BAKOŠ UBOJITI STRELAC UPOREDO ZAPOČEO I TRENERSKU KARIJERU U FK LEHEL IZ MUŽLJE
Bakoš 5

ROBERT BAKOŠ UBOJITI STRELAC UPOREDO ZAPOČEO I TRENERSKU KARIJERU U FK LEHEL IZ MUŽLJE

Robert Bakoš Baki napadač vojvđanskog ligaša Begeja iz Žitišta, osim što redovno trese protivničke mreže i u očaj baca golmane rivalskih ekipa, ostvario je još jednu veliku životnu želju….

Uspešno je započeo trenersku karijeru i edukativni rad sa malim fudbalerima FK Lehel iz Mužlje, dečacima koji su rođeni 2010. godine i mlađim.

Bakoš 4

– To su pretpetlići ili moji pilići kako ih zovem i zaista me svakodnevno druženje sa njima relaksira i predstavlja pravo uživanje.Moja velika želja da nakon igračke karijere ostanem u fudbalu i oprobam se u trenerskim vodama, eto ispunila se, mada još uvek nisam ni blizu kraju igračke karijere…Ali ovako je bolje, uz aktivno igranje, započeo sam trenerski rad, želim da se kalim, školujem i napredujem, a rad sa decom je idealna prilika – započinje priču Robert Bakoš.

Bakoš 6

– Mihalj Vaci je predsednik kluba FK Lehel iz Mužlje, pozvao me je i ja sam sa velikim ushićenjem prihvatio da započnem rad sa najmlađim fudbalerima ovog kluba koji ima tradiciju… Gospodin Tapai je trener svih ostalih mlađih kategorija u klubu, uspostavili smo sjajan kontakt i započeli lepu saradnju, a u pomoć su savetima priskočili i moji drugari, koji se bave trenerskim poslom u brojnih školicama fudbala i klubovima u regionu i puno im hvala. Tu pre svega mislim na kolege iz Akademije Bambi, Vladimira Vorgića iz FK Sporto, sjajni mladi ljudi i stručnjaci koji svoje iskustvo nesebično žele da podele i sa nama početnicima.Nov sam u ovom poslu, odradio sam tek nekoliko treninga i upoznao decu, ali pun sam elana i želje da zajedno sa klincima koji bezbrižno pikaju loptu, napredujem i usavršavam svoje znanje.

Bakoš 3

– Moja generacija, dakle dečaci FK Lehel, rođeni 2010. godine i mlađi igramo prve utakmice već 1.oktobra u Belom Blatu, na turniru povodom slave sela, a poziv za sve dečake zainteresovane da nam se priključe je otvoren…Dođite da se družimo i učimo da igramo fudbal – uputio je poziv Robert Bakoš.

Bakoš 2

Pročitajte još

Mijat 0 naslovna

MILAN MIJATOVIĆ KAPITEN KADETA RADNIČKOG PRIŽELJKUJE POBEDU I GOL PROTIV REALA SA NIŠAVE

Šesnaestogodišnji Žitištanin, kapiten Radničkog iz Zrenjanina, Milan Mijatović veliki je optimista pred sutrašnji duel sa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>