22. 09. 2018.
Home / Košarka / KOŠARKAŠICE PROLETERA ODIGRALE PRVU KONTROLNU UTAKMICU
ŽKK 1

KOŠARKAŠICE PROLETERA ODIGRALE PRVU KONTROLNU UTAKMICU

Proleter  –  OKK Šabac  70 : 76

Košarkašice Proletera posle u procesu dugih priprema za novu sezonu u Drugoj ligi Srbije, konačno su odigrale prvu pripremnu utakmicu, a rivalke su im bile košarkašice OKK Šabac, članice Prve lige Srbije.

ŽKK 3

– Napokon smo dočekali prvu kontrolnu utakmicu utakmicu, da proverimo gde smo trenutno i šta smo i koliko do sada uradili. Imali smo puno problema sa pronalaženjem adekvatnog protivnika, pa zato malo kasnije počinjemo sa pripremnim utakmicama. Možda je ekipa iz Šapca bila i prejak protivnik za prvu utakmicu, s obzirom da ta ekipa igra jedan rang takmičenja iznad nas, ali zadovoljan sam prikazanim. Bez obzira na poraz, bilo je jako lepih perioda utakmice sa naše strane, vidi se da nam nedostaje malo snage i da imamo još prostora za napredak, ali sam ubeđen da će do početka prvenstva sve biti ok i da ćemo spremni dočekati prve utakmice u prvenstvu. Zahvaljujemo se našim prijateljima iz OKK Šabac na gostovanju i želimo im puno sreće u elitnom rangu takmičenja, koje je i naša želja u nekoj bliskoj budućnosti – istakao je neposredno nakon utakmice odigrane u dvorani Medison, trener košarkašica Proletera, Marko Marinkov, uz napomenu da će njegove pulenke narednu pripremnu utakmicu odigrati u subotu 22.septembra od 17 časova u Kristalnoj dvorani, a rival će im biti ŽKK Srbobran.

ŽKK 2

Pročitajte još

IMG_2983

KOŠARKAŠI PROLETERA SUTRA U NOVOM BEČEJU

Poslednju kontrolnu utakmicu pred početak nove sezone u Drugoj muškoj košarkaškoj ligi izabranici trenera Zorana ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>