03. 08. 2020.
Home / Fudbal / PETORICA MALIH FUDBALERA FK SPORTO NA UTAKMICI LIGE REGIONA U NIŠU
Niš 3

PETORICA MALIH FUDBALERA FK SPORTO NA UTAKMICI LIGE REGIONA U NIŠU

Prva utakmica Lige regiona održana je u Nišu na stadionu FK Car Konstantin. Igrale su odgovarajuće selekcije regiona Istočn Srbije i Vojvodine, u generacijama 2004. i 2005.

Zanimljive utakmice samo su početak u nizu selektivnih akcija koje su u kalendaru aktivnosti Fudbalskog saveza Srbije i Vojvodine.

Niš 2

U Nišu je nastupilo ukupno pet fudbalera FK Sporto iz Zrenjanina, u generaciji 2005. nastupili su Bogdan Mirčetić,Miloš Popov i Oliver Radosav koji je bio i strelac lepog gola šutem sa oko 20 metara.

Niš 4

– Za godinu dana stariju selekciju Vojvodine igrali su Miloš Maljukan i Igor Pavlov, koji su takođe na putu da pređu u naš klub, a preostale su još samo neke tehničke formalnosti. Svi dečaci su ostavili odličan utisak i na lep način predstavili grad Zrenjanin i fudbalsku školu grada na obalama Begeja, koja ima svoju decenijsku tradiciju – istakao je po povratku iz Niša Danilo Bjelica, koordinator svih selekcija i trener u FK Sporto, uz napomenu da je naredna aktivnost FS Vojvodina, priprema za novu utakmicu Lige regiona protiv selekcije Beograda.

– Tu trenažno-selektivnu aktivnost imaćemo upravo u Zrenjaninu na stadionu FK Gradnulica 3.oktobra a sa Beogradom igramo sedam dana kasnije na stadionu FK Dinamo u Pančevu dodao je Danilo Bjelica.

Niš 6

Fotografije: Miloš Stamenković

Pročitajte još

116712084_1120998581626831_2563870029026629997_n

Fudbalski klub Begej spreman za početak nove sezone

Fudbalski klub Begej priprema se za početak nove sezone u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi “Istok”. Početak ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>