07. 08. 2020.
Home / Fudbal / MLADI FUDBALER ČUKARIČKOG LUKA MARKOVIĆ NA ZIMU PRELAZI U ITALIJANSKI KROTONE
Luka Markovic 2

MLADI FUDBALER ČUKARIČKOG LUKA MARKOVIĆ NA ZIMU PRELAZI U ITALIJANSKI KROTONE

Sedamnaestogodišnji omladinac Čukaričkog Luka Marković potpisao je profesionalni ugovor sa italijanskim Krotoneom (FC Crotone) na četiri godine i novi dres će zvanično obući u zimskom prelaznom roku.

Za njega je bilo zainteresovano više velikih evropskih klubova, a kako sam ističe, italijanski fudbal trenutno vidi kao najbolje okruženje za sebe.

– Prezadovoljan sam što ću igrati u seriji A, u Krotoneu puno očekuju od mene i biću prekomandovan u seniorski sastav. Trudiću se zaista da opravdam poverenje – istakao je Luka Marković koji je 19. februara napunio 17 godina.

Omladinac Brđana će do zime nositi dres Čukaričkog, a onda ako sve bude po planu, krajem januara će preći u Italiju.

Luka Marković u Italiji 1

– Nisam još išao u Krotone, ići ću tokom reprezenatativne pauze. Igram ovde i evo baš danas smo imali dobru prvenstvenu utakmicu, pobedili smo i upisao sam svoj prvi het trik ove sezone uz jednu asistenciju”.

Omladinci Čukaričkog pobedili su u sedmom kolu Moravac Orion iz Mrštana sa 6:0 (5:0).

– Zahvalan sam pre svega saigračima u Čukaričkom i treneru Veličku Kaplanoviću. Oni su glavni podsticaj za mene i ubeđen sam da ne bi ni potpisao u Italiji bez njih. Naravno, posebno se zahvaljujem prvom čoveku kluba gospodinu Obradoviću i sportskom direktoru Matijaševiću – dodao je mladi napadač i podsetio da je u klub na Banovom brdu došao kao mlađi kadet iz Crvene zvezde.

Pročitajte još

ugovori1

Potpis profesionalnih i stipendijskih ugovora FK Čukarički sa 11 igrača

Veliki dan na Banovom brdu. Čukarički je ozvaničnio saradnju sa desetoricom igrača, od kojih su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>