12. 07. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠKI VETERANI KK AST SPORTS CLUB IZ BEOGRADA STARTOVALI POBEDOM NA ROGLA KUPU 2017. U SLOVENIJI
Đak 0 naslovna

KOŠARKAŠKI VETERANI KK AST SPORTS CLUB IZ BEOGRADA STARTOVALI POBEDOM NA ROGLA KUPU 2017. U SLOVENIJI

Tragom izabranika Aleksendra Đorđevića na Evropskom prvenstvu u Istambulu, košarkaški veterani iz Beograda, članovi KK AST Sports club, odlično su otvorili učešće na međunarodnom košarkaškom turniru za veterane Rogla kup 2017. i trijumfom neposredno nakon dolaska na Roglu najavili ambicije na ovom prestižnom turniru.

Đak 4

U prvom kolu, praktično samo što su izašli iz automobila, košarkaši AST-a, bili su ubedljivi protiv VKD Štajerska i rezultatom 49:30 slavili u prvom nastupu.

Danas ih na putu do finala, očekuju još dve utakmice, sa MCAPRO iz Maribora i VKD OKRA i ukoliko ostvare pobede nastaviće da poput znatno mlađih kolega u Istambulu, zidaju most simboličnih veza i asocijacija sa Slovenijom, trofejima i slavom srpske košarke….

Pročitajte još

Zoran-Bajin-e1549789277482

U ZRENJANINCU KOŠARKA BESPLATNO TOKOM JULA

Dugogodišnji trener Proletera, selektor reprezentacije Prve lige i brojnih mlađih selekcija Srbije, Zoran Bajin, tokom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>