11. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / DRAGOLJUB POPETRU DRUGI NA RVAČKOM TURNIRU U ČEŠKOJ
Pope 2

DRAGOLJUB POPETRU DRUGI NA RVAČKOM TURNIRU U ČEŠKOJ

Talentovani rvač Proletera iz Zrenjanina i kadetski reprezentativac Srbije, Dragoljub Popetru je na međunarodnom turniru u Češkoj u veoma jakoj konkurenciji, osvojio odlično drugo mesto i srebrnu medalju.

U Češkom gradu Havlickov brod Popetru je na putu do finala ostvario tri pobede protiv vršnjaka iz Češke, Ukrajine i Slovačke, a onda u finalu, nakon rovovske borbe izgubio je megdan od najboljeg Ukrajinskog rvača.

Treba naglasiti da je mladi Zrenjaninac na ovo takmičenje putovao sa ekipom Heracle iz Temišvara gde je početkom septembra započeo školovanje u srpskoj gimnaziji Dositej Obradović u Temišvaru.Dragoljub Popetru živi i trenira u internatu Rvačkog kluba Herakle iz ovog grada na obalama Begeja, koji je bratski kub sa Proleterom iz Zrenjanina…

Na internacionalnom turniru u Havlickovom brodu, osim domaćina Čeha učestvovali još rvači iz Slovačke , Ukraine , Rusije , Rumunije, Moldavije, Srbije i Hrvatske….

Pope 1

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Vivia Run&More Weekend festival – trke ipak virtuelne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>