22. 06. 2018.
Home / Ostali sportovi / PRLE IZ ZRENJANINA MOTO ŠAMPION DRŽAVE U KLASI DO 50 KUBIKA
Prle 11 naslovna

PRLE IZ ZRENJANINA MOTO ŠAMPION DRŽAVE U KLASI DO 50 KUBIKA

Nije Flojd, ni šampion u nacionalnoj klasi, ali jeste Prle i prvak države u klasi do 50 kubika….

Veliki zaljubljenik u motore i jedan od najboljih vozača iz Zrenjanina…Srđan Prle Ostojić, član Moto kluba Petrovgrad, koji je domaćin Velike nagrade grada Zrenjanina, koja će se voziti predstojećeg vikenda.

– Tridesetak godina unazad nije bilo moto trka u Zrenjaninu i ovo je sjajna prilika da pokažemo da umemo da budemo dobri domaćini i organizujemo trku koja će se bodovati za šampionat Srbije.

– Radujem se što ću i ja biti učesnik i voziti moju klasu MK 50…Nadam se dobrom rezultatu pred domaćom publikom i na stazi koju odlično poznajem.Ujedno pozivam sve ljubitelje moto sporta i one koji nikada nisu uživo gledali moto trke da u subotu i nedelju 16. i 17. septembra dođu do industrijske zone Ečka jugoistok i budu deo velikog spektakla – u jednom dahu poručuje popularni Prle, uz napomenu da je njegova mašina spremna!!!

– Žuta neman ili lepotica, kako hoćete, je našpanovana, u sredu je trening i nadam se da će sve proteći bez nepredviđenih kvarova i iskakanja iz sistema.Sve drugo je naravno, manje važno…Osećam veliko uzbuđenje, baš zato što je trka u Zrenjaninu i trudiću se da dam sve od sebe, uložim maksimum znanja i iskustva, pa na kraju kako bude – optimista je Srđan Prle Ostojić, koji osim što će se takmičiti, velike napore, kao i svi ostali članovi Moto kluba Petrovgrad, ulaže u organizaciju Velike nagrade grada Zrenjanina.

Prle 0 naslovna

„Prle…Baš kao što je to nekada činio Flojd, budi šmeker izađi, bori se i ako je moguće, pobedi….“ poruka je redakcije portala Sportinfo, koja će sa lica mesta ispratiti veliki događaj u svetu moto sporta….

Pročitajte još

borci-1400x600

Super 8 – osam namirnica protiv umora

Predstavljamo vam neke od najboljih boraca protiv umora. Ukusne, a zdrave i korisne namirnice koje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>