22. 06. 2018.
Home / Fudbal / DRAGAN DŽAJIĆ PROMOTER „TROFEJA ILIJA PANTELIĆ“
IP 2 Dragan Džajić

DRAGAN DŽAJIĆ PROMOTER „TROFEJA ILIJA PANTELIĆ“

Legendarni i zvanično najbolji fudbaler jugoslovenskog i srpskog fudbala, Dragan Džajić, bio je veliki drug i prijatelj Ilije Pantelića.

Malobrojni poznavaoci fudbala znaju, da je čelnicima francuske Bastije, upravo Panta preporučio i sugerisao da angažuju legendarnog Džaju jer je ilija u to vreme imao status ikone na Korzici.

IP 5

– Veliko mi je zadovoljstvo što ću učestvovati u ovakvoj manifestaciji i dati svoj skromni lični doprinos. Moram da napomenem da je Ilija Pantelić ljudska veličina koju sam izuzetno cenio i poštovao. Bio je vrstan golman, jedan od najboljih koje smo imali. Privatno smo bili izvanredni drugovi i raduje me inicijativa o organizaciji fudbalskog turnira koji nosi njegovo ime. Ovom prilikom odajem priznanje i ljudima kojo su došli na ovu ideju jer Ilija Pantelić po svemu to zaslužuje“ – rekao je Dragan Džajić.

IP 1 Ilija Pantelić

Trofej Ilija Pantelić se vraća kući, u Novi Sad….

U čast legendarnog jugoslovenskog golmana i istinske legende FK Vojvodina, Bastije, pariskog PSŽ, Olimpika iz Marseja i višestrukog reprezentativca Jugoslavije, Ilije Pantelića, održaće se 3. Međunarodni dečiji fudbalski festival, po prvi put u Novom Sadu. Prethodna dva puta, izuzetno uspešan domaćin dečijeg fudbalskog festivala, bio turističko-sportski kompleks „Etno Selo Stanišići“ nadomak Bijeljine.

IP 3

Napominjemo da je broj ekipa koje mogu da učestvuju ograničen, pa stoga skrećemo pažnju da se na vreme registrujete i uzmete učešće.

2005. godište 16 ekipa, 2006. 2007. i 2008. Takođe po 16 ekipa, 2009. 10 i 2010. 8 ekipa će učestvovati….

21751265_1292417570862455_4617662918806740928_n

Pročitajte još

Šv 0 naslovna

DON’T CRY FOR ME ARGENTINA….

Nadahnuti Luka Modrić ili nervozni i nemoćni Leo Mesi, bila je dilema samo pre početka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>