06. 04. 2020.
Home / Ostali sportovi / ALEKSANDRA RAPAIĆ ŠAMPIONKA EVROPE SE ZAHVALILA PRVOM ČOVEKU SPARTANCA MILANU ZORIĆU
IMG_2437

ALEKSANDRA RAPAIĆ ŠAMPIONKA EVROPE SE ZAHVALILA PRVOM ČOVEKU SPARTANCA MILANU ZORIĆU

– Prvak Evrope još uvek zvuči nestvarno i kada samo pomislim na to….

Ali kada sam konačno posle 5 godina treninga, rada i odricanja ostvarila jedan od svojih ciljeva, mogu samo da kažem da je osećaj neopisiv…Sva sreća i radost oslikavaju napor i svaki težak trenutak koji sam prebrodila. Zbog toga imam potrebu da se zahvalim mom treneru, predsedniku, drugu i “drugom ocu” kako se to kaže, gospodinu Milanu Zoriću.

On je jedina osoba koja je samnom i mojim drugovima iz kluba od početka, svakog sekunda do danas i nadam se da će tako biti i u buduće… Uz veliki napor i odricanje, potrudio se da nam obezbedi sve potrebne uslove za treninge, od mesta za treniranje do opreme i trenera, svaki odlazak na sparing ili takmičenje, a uvek je bio tu za svaki naš problem, da sasluša i pomogne, bodri nas na svakom koraku, kako na treningu tako i u školi i životu.

IMG_2436

Zbog svega što je uradio za mene želim da mu se ovako javno zahvalim, iako znam da će kao i uvek, skromno reći da je sve ok i da su zasluge naše… Još jednom Milane, hvala ti na svemu što si uradio za nas i hvala ti na ovom fantastičnom osećaju i smatraj ovu zlatnu medalju plodom svog truda, ne samo mog, jer da nije bilo tebe ne bi bilo ni nje! Ovu moju titulu posvećujem tebi – naglasila je Aleksandra Saška Rapaić juniorska šampionka Evrope u kik boksu!!!

IMG_2434

Pročitajte još

FB_IMG_1585901750826

REPREZENTATIVKA ANJA VREDNI VOLONTER

Talentovana karatiskinja i reprezentativka Srbije, Anja Milovanović, članica Karate kluba Zrenjanin, treninge je uspešno zamenila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>