21. 11. 2019.
Home / Fudbal / FUDBALERI JKP VODOVOD IZ ZRENJANINA PRVI, A RAZVOJ IZ ŽITIŠTA DRUGI U ČANJU NA RADNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA
Vodovod 1

FUDBALERI JKP VODOVOD IZ ZRENJANINA PRVI, A RAZVOJ IZ ŽITIŠTA DRUGI U ČANJU NA RADNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA

Tradicionalne radničke sportske igre u Čanju u Crnoj Gori završene su, a u malom fudbalu trijumfovali su fudbaleri JKP Vodovod i kanalizacija iz Zrenjanina, dok je drugo mesto osvojila ekipa Razvoj iz Žitišta.

U finalnoj utakmici ekipa JKP Vodovod i kanalizacija iz Zrenjanina, bila je bolja i trijumfovala rezultatom 2:0, a strelci su bili Malbaški i Rašić.

Bez obzira na poraz u finalu, igrači Razvoja iz Žitišta nisu bili nezadovoljni…

– Izgubili smo od ekipa koja je znatno mlađa i poletnija i sastavljena od igrača koji se profesionalno bave fudbalom. Ova činjenica naravno ne umanjuje pobedu protivnika koji zaslužuje naše čestitke. Zadovoljni smo našim izdanjem, osvojenim drugim mestom i atmosferom i druženjem ovde u Čanju – uglas su poručili fudbaleri iz Žitišta.

Izvor: Žitišteonline

Pročitajte još

IMG_20191116_135129

KAD TI JE FUDBAL U KRVI….

Redovni na fudbalskim utakmicama Radničkog, Banata, Borca, godinama unazad, mada odavno u penziji, su Tomislav ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>