28. 09. 2020.
Home / Košarka / DESETI MEMORIJALNI TURNIR „BRANKA I NIKOLA“ U BANATSKOM KARAĐORĐEVU
Karađorđevo hala 1

DESETI MEMORIJALNI TURNIR „BRANKA I NIKOLA“ U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

Predstojećeg vikenda, u subotu 9. i nedelju 10.septembra u novoj dvorani OŠ Nikola Tesla u Banatskom Karađorđevu održava se deseti po redu memorijalni košarkaški turnir „Branka i Nikola“, u znak sećanja na tragično preminule žitelje Banatskog Karađođeva, Branku Sušu i Nikolu Radovića.

Karađ. 3

Ove godine, na turniru pored domaćina KK Karađorđevo, učestvuju Proleter iz Zrenjanina, Kris Kros iz Pančeva i kadetska ekipa Sports World iz Novog Sada u muškoj i domaćin ŽKK Karađorđevo, ŽKK Proleter iz Novog Sada, ŽKK Sivac i ŽKK Jedinstvo Novi Bečej, u konkurenciji dama.

Džentlmeni se nadmeću u subotu 9.septembra, u terminu od 13 do 19 časova, dok dame svoje utakmice igraju drugog dana Memorijala, u nedelju 10. septembra.

Pehare i medalje za najbolje i najuspešnije igrače obezbedio je domaćin, KK “Karađorđevo”, a specijalne poklone za najboljeg igrača/igračicu obezbedile su porodice pokojnih Branke Suše i Nikole Radovića.

Turnir se tradicionalno organizuje pod pokroviteljstvom Mesne zajednice Banatsko Karađorđevo, a organizaciju su pomogli i Sportski savez opštine Žitište, Skupština opštine Žitište, OŠ “Nikola Tesla” Ban. Karađorđevo i ZZ “Karađorđevo“.

Karađ. 2

Pročitajte još

IMG_20200912_154816

TAJFUN U NASTAVKU

Proleter 023 – Vršac 84 : 63 ( 13:16, 14:14, 30:19, 27:14 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>