12. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / U sklopu “Dana piva” održana Kajakaška regata
regata 2017 1

U sklopu “Dana piva” održana Kajakaška regata

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac otovrio je danas i uručio medalje najuspešnijim učesnicima 7. Kajakaške regate “Begej 2017″ koja se održava u sklopu manifestacije Dani piva.

Regata je održana na Begeju, ispod Pešačkog mosta i učestvovalo je deset klubova iz Republike Srbije, a zanimljivo je da je u drugoj i petoj trci bilo više od dvadeset takmičara.
Zamenik Santovac je izrazio zadovoljstvo što se za Regatu svake godine prijavljuje sve više takmičara.
– Pre tri , ili, četiri godine, kada sam prvi put dolazio na ovu sportsku manifestaciju, nismo mogli da se pohvalimo činjenicom da učestvuje blizu dve stotine takmičara, a sada smo tu brojku premašili i to dokazuje dobru organizaciju našeg Kajak kluba “Begej”. Grad Zrenjanin se trudi da u sklopu Dana piva postoje dobri muzički, kulturni, ali i sportski programi, a ovo takmičenje postalo je tradicionalno i nešto što obeležava ne samo Dane piva, već i naš grad – rekao je Santovac.
On je zahvalio privatnim preduzetnicima koji su pomogli klubu i što su, kako je naveo, pokazali društvenu odgovornost, i što je zahvaljujući toj pomoći klub dobio novu potrebnu opremu.
Sportiste i njihove trenere pozdravila i poželela uspešno takmičenje generalni sekretar sportskog saveza grada ZrenjaninaVukica Đapić. Ona je izrazila zadovoljstvo što je učešće u Regati uzelo više od dve stotine takmičara.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5452/U-sklopu–Dana-piva–odrzana-Kajakaska-regata

Pročitajte još

13029657_776739575793609_6147284415776116920_o

EVROPSKO PRVENSTVO RAKETNIH MODELARA

Grad Zrenjanin, u srcu Banata, na Begeju, domaćin je velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>