09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / MLADI TAKMIČARI tekvondo kluba Zrenjanin VRATILI SE SA LETNJIH PRIPREMA U GRČKOJ
Perić 1

MLADI TAKMIČARI tekvondo kluba Zrenjanin VRATILI SE SA LETNJIH PRIPREMA U GRČKOJ

Najperspektivniji takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin Miloš Šućur, Valentina Milić, Danica Petkov, Čorba Igor i Đorđe Milivojev su u periodu od 21. do 28.avgusta boravili na specijalnim letnjim pripremama na Halkidikiju u Grčkoj.

– Na ovom tradicionalnom kampu u Grčkoj, učešće je uzelo preko 400 takmičara, svih uzrasnih kategorija iz 11 zemalja, Srbije, BiH, Hrvatske, Iraka, Turske,Albanije, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Italije i Grčke,a boravak naših mladih takmičara ujedno je bio i sjajna provera za predstojeću takmičarsku sezonu – naglasila je Dijana Perić, predsednik Tekvondo kluba Zrenjanin.

– Nakon povratka sa priprema nastavili smo sa treninzima u SC Mala Amerika i treninzi se održavaju svakog dana u terminu od 19 do 22 časa, sa svim uzrasnim kategorijama. Aktivni smo i po pitanju razvoja tekvando sporta na teritoriji AP Vojvodine,a naš trener Slaviša Perić koji je i potpredsednik Tekvondo asocijacije Vojvodine, obavio je niz konstruktivnih razgovora sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu, Vladimirom Batezom, upravo na temu daljeg razvoja tekvondo sporta…

Perić 2

– Tokom septembra očekuje nas olimpijski bodovni turnir „POLJSKA OPEN“ u Varšavi i Otvoreno prvenstvo Srbije za sve uzrasne kategorije“, koje se održava u Beogradu. Plan je da se sa oba značajna takmičenja vratimo u naš Zrenjanin sa pregrštom medalja, e sad da li će se on i ostvariti zavisi od mnogo faktora.Onaj u koji najmanje sumnjamo, a to su naša deca, sjajni borci i takmičari, su potpuno spremna i jedva čekaju da borbe počnu… – istakla je na kraju Dijana Perić.

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>