11. 08. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKAŠICE PROLETERA SE OZBILJNO PRIPREMAJU ZA NOVU SEZONU
koša 1

KOŠARKAŠICE PROLETERA SE OZBILJNO PRIPREMAJU ZA NOVU SEZONU

Konačno sve na broju i sa ozbiljnim ambicijama u novoj sezoni takmičenja u B ligi za dame… Tako bi u najkraćem glasio raport sa treninga košarkašica zrenjaninskog Proletera, koje pod dirigentskom palicom trenera Marka Marinkova, sprovode završnu fazu priprema za novu sezonu.

– Mlađe košarkašice, juniorke i one najtalentovanije trenirale su i radile gotovo bez prestanka tokom leta, tek večeras smo prvi put u kompletnom sastavu. Liga će ove godine biti izuzetno jaka liga, mnogo jača u odnosu na prošlu i zbog toga je neophodna ozbiljnost u radu i veliko zalaganje svih igračica na koje računamo… – započeo je priču Marko Marinkov.

koša 2

– Prevashodni cilj u novom prvenstvu nam je ulazak u play off i to će biti izuzetno teško, obzirom da su se rivali izuzetno pojačali… Mi smo u odnosu na prošlu sezonu zadržali kostur ekipe i jedino u sastvu neće biti Jovanove i Komazec. Odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmica koje bi trebalo da nam daju odgovor na dilemu da li dovoditi jednu ili dve nove igračice…Ako se na takav poduhvat i odlučimo, to moraju biti košarkašice koje svojim kvalitetom pre ozbiljnu razliku na terenu. Do početka prvenstva ima još vremena, pa videćemo…U ovom trenutku, najvažnije je da smo se konačno okupili i da će sada kada su iskusnije igračice tu, treninzi biti sa većim intenzitetom – dodao je Marko Marinkov.

Pročitajte još

SRBIJA-1

EP U18: Srbiji bronza u Izmiru!

Slovenija U18 – Srbija U18 67:70 (16:13,18:19, 20:20, 13:18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>