29. 01. 2023.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI SRBIJE NA UNIVERZIJADI U TAIPEIU BOLJI OD FINSKE U DRAMATIČNOM ČETVRTFINALU I DVA HOROR PRODUŽETKA…
Koš 4

KOŠARKAŠI SRBIJE NA UNIVERZIJADI U TAIPEIU BOLJI OD FINSKE U DRAMATIČNOM ČETVRTFINALU I DVA HOROR PRODUŽETKA…

Srbija – Finska 86 : 85

Zahvaljujući ljubaznosti i istinskom sportskom impulsu koji nosi duboko u sebi, vaterpolo sudija iz Zrenjanina, Igor Virijević, poslao nam je nekoliko fotografija sa četvrtfinalne dramatične košarkaške utakmice Srbija – Finska, koju su naši košarkaši, posle dva produžetka dobili 86:85.

U ponedeljak 28. avgusta u ranim jutarnjim časovima, Igor Virijević nam se javio direktno iz Taipeia, kada su naši košarkaši igrali polufinalnu utakmicu sa reprezentacijom SAD.

– Nažalost, nisu baš lepe informacije, u ovom trenutku Amerikanci protiv naših košarkaša imaju ubedljivu prednost, 30 poena razlike je u njihovu korist i po svemu sudeći dobiće ovu utakmicu, ali našim košarkašima, koji su dostojno reprezentovali Srbiju na Univerzijadi, preostaje borba u tzv. „malom finalu“ za bronzu – raportirao je sa lica mesta Igor Virijević, uz napomenu da je, obzirom da je veliki fan košarke, gledao skoro svaku utakmicu naše reprezentacije i da je veoma zadovoljan kvalitetom košarke i borbenošću naših „studenata“.

Koš 6

Pročitajte još

image_6483441_3

SVETAC AKTIVIRAO POGON MA SVETOG STEVANA

Košarkaši Svetog Đorđa, na svom parketu u dvorani osnovne škole Sveti Sava, večeras na Svetog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>