30. 06. 2022.
Home / Ostali sportovi / EKSKLUZIVNO SA UNIVERZIJADE IZ TAIPEIA: ZRENJANINAC IGOR VIRIJEVIĆ SUDI POLUFINALE VATERPOLO UTAKMICE ITALIJA – RUSIJA
Vi 1

EKSKLUZIVNO SA UNIVERZIJADE IZ TAIPEIA: ZRENJANINAC IGOR VIRIJEVIĆ SUDI POLUFINALE VATERPOLO UTAKMICE ITALIJA – RUSIJA

Velika čast i priznanje za jednog od najboljih sudija Evrope, Zrenjaninca Igora Virijavića, koji će bez obzira što reprezentacija Srbije igra drugo polufinale sa Francuskom, suditi polufinalni obračun Italije i Rusije.

Veoma se retko događa u svetu sporta da jedan sudija sudi polufinale, ukoliko reprezentacija iz zemlje iz koje dolazi igra drugo polufinale.

To je, po svemu sudeći, dokaz visokog kvaliteta suđenja tokom celog turnira Igora Virijevića iz Zrenjanina.

Vi 3

– Zaista lep osećaj… Kada sam čuo odluku da sudim utakmicu Italija – Rusija, nisam mogao da verujem…. Mimo svih očekivanja, obzirom da se zaista veoma retko događa taj presedan da sudija sudi polufinalni duel, ako reprezentacije zemlje iz koje je i sudija, igra drugo polufinale… Naravno da sam veoma srećan i počastvovan…. Utakmicu Italija – Rusija sudiću u paru sa kolegom iz Grčke i nadam se da ću i ovu utakmicu, kao i sve koje sam ovde sudio, odsuditi bez greške i sa velikom energijom…. Jer svestan sam, od početka Univerzijade u Taipeiu,da na svakoj utakmici moraš biti za dve klase bolji, da bi zaslužio ovakvo priznanje – poručio je iz Taipeia, ekskluzivno za portal Sportinfo, Igor Virijević, kome redakcija želi puno uspeha u utakmici polufinala vaterpolo turnira Italija – Rusija!!!!

Vi 2

Pročitajte još

20220626_173300

PLIVAČI PROLETERA POŽNJELI 96 MEDALJA U PANČEVU…

Karneval plivanja je bio, a na njemu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>