17. 07. 2019.
Home / Fudbal / SJAJNI NASTUPI MALIH FUDBALERA FK SPORTO NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U SUBOTICI
Subotica 5

SJAJNI NASTUPI MALIH FUDBALERA FK SPORTO NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U SUBOTICI

Dva polufinala za izabranike trenera Danila Bjelice, Aleksandra Tomića i Vladimira Vorgića, male fudbalere FK Sporto iz Zrenjanina, koji su rođeni 2005. i 2007.godine, na međunarodnom turniru u Subotici.

Dečaci rođeni 2005. godine danas igraju polufinalni meč protiv domaćina, FK Spartak iz Subotice, a u drugom polufinalu sastaju se beogradski Partizan i ekipa Petrike.

Dve godine mlađi fudbaleri FK Sporto ukrstiće koplja u polufinalnom megdanu sa ekipom Vašarište, dok se u drugom polufinalnom meču sastaju gost iz Mađarske, ekipa Segedina i FK Spektar.

Subotica 1

– Jak i kvalitetan turnir, sjajna organizacija, mnogo dobrih ekipa i već plasmanom u polufinale, ostvarili smo značajan uspeh.Naravno da se nećemo predavati, pokušaćemo i proboj do finala, a onda ko zna, možda se u Zrenjanin vratimo i sa pobedničkim peharima – raportirao je iz Subotice Danilo Bjelica.

Subotica 4

Pročitajte još

SII_2433

Fotografije sa utakmice Banants – Čukarički

Banants – Čukarički 0:5 (0:2) Strelci: 0:1 – Stojanović u 3, 0:2 – Tedić u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>