06. 02. 2023.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA U SUBOTU PROTIV BEKEŠČABE
Prol 6 naslovna bolja

KOŠARKAŠI PROLETERA U SUBOTU PROTIV BEKEŠČABE

Košarkaški zrenjaninskog Proletera ušli su u drugu nedelju priprema za narednu sezonu, a u subotu 26. avgusta odigraće prvu kontrolnu utakmicu, protiv drugoligaša iz Mađarske, ekipe iz Bekeščabe, za koju već godinama uspešno nastupa nekadašnji košarkaš Proletera, Danijel Krstić.

– Ova ekipa iz Mađarske, po tradiciji, već nekoliko godina unazad, jedan deo priprema sprovodi u Zrenjaninu i koristi priliku da odigra što više utakmica.Dobro će nam doći ova utakmica, naporno smo radili protekle dve sedmice i rezultati tog rada i dobrog treninga trebali bi da se prepoznaju – naglasio je trener Zrenjaninaca Zoran Bajin, uz napomenu da se još uvek ne zna satnica odigravanja utakmice u Kristalnoj dvorani u subotu popodne.

Prol 9 Burić

– Na treninzima red, rad i disciplina…Svi prvotimci od najiskusnijih Subotića, Lalića, Burića, pa do nekoliko najmlađih juniora koji su priključeni i treniraju sa prvim timom, bez pogovora izvršavaju svoje obaveze na parketu i zaista sam zadovoljan zalaganjem i voljom za treningom, koji se odvijaju svakodnevno u pre i popodnevnim terminima – dodao je Bajin.

– Ekipa je na okupu, dobra atmosfera, obzirom da se svi dobro poznajemo i zaista pripreme protiču bez većih problema.Niko osim lakše povrede ruke Stefana Atanackovića, nije povređen, a nadam se da će nam se u radu sa loptom uskoro pridružiti i iskusni plejmejker, koji za sada samo trči i ne učestvuje u vežbama koje se rade sa loptom. Konkretno meni rad dva puta na dan odgovara, skoncentrisan sam na treninge i sve napore podnosim bez problema, a naravno da jedva čekam utakmice – dopunio je svog trenera Đorđe Božović, koji radi veoma ozbiljno i odgovorno se priprema za ulogu jednog od stožera ekipe koja ima visoke ambicije u predstojećem prvenstvu.

Prol 7 Božović

Pročitajte još

image_6483441_5

SVETAC KAO LIST NA VETRU

Sveti Đorđe – Hajduk 62 : 70 ( 18:18, 17:18, 15:19, 12:15 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>