20. 09. 2020.
Home / Fudbal / VLADIMIR JEFTIĆ POUZDANI VEZISTA BORCA IZ SAKULA
Vladimir Jeftić 1

VLADIMIR JEFTIĆ POUZDANI VEZISTA BORCA IZ SAKULA

Promena dresa i letošnji dolazak iz zrenjaninskog Radničkog u Sakule, izuzetno je prijao mladom vezisti Vladimiru Jeftiću.Da je to baš tako, najbolje potvrđuje sjajna partija u Pančevu u okviru prvog kola Srpske lige grupa Vojvodina u kojoj je Borac iz Sakula bio bolji od domaćina Dinama 1945 2:1.

Vladimir Jeftić 8

Vladimir Jeftić, iako se nije upisao u listu strelaca, bio je odličan i odigrao po ukusu svog trenera Branka Savića, koji je veoma zadovoljan igrom svog pulena.

– Sjajna atmosfera u ekipi, dobro smo radili tokom priprema i sve se poklopilo da već u prvoj utakmici trijumfujemo na „vrućem“ terenu u Pančevu – započinje priču visoki vezista iz Tomaševca.

Vladimir Jeftić 6

– Prošlu sezonu igrao sam u crveno-crnom dresu ekipe Radničkog iz Zrenjanina, bio jedan od najmlađih prvotimaca u ekipi i to je bilo veliko iskustvo za mene, jer sam prvi put u karijeri igrao u saveznom rangu.Inače karijeru sam započeo u Banatu iz Zrenjanina, pa nastavio u Proleteru, kod trenera Dragana Jovića i Amira Teljigovića, a onda prešao u Radnički.

Vladimir Jeftić 5

Nekoliko sjajnih partija tokom protekle sezone, odmah je probudilo pažnju fudbalskih menadžera, koji su počeli da se interesuju?

– Svestan sam da samo radom, treningom i dobrim partijama mogu nešto da napravim u svojoj karijeri…Koji su krajnji dometi i koliko zaista mogu u ovom trenutku nezahvalno je govoriti…Naravno da bih, kao i svaki mlad igrač, voleo da jednoga dana zaigram u nekom inostranom klubu, uopšte nije važno gde.Nemam neku određenu želju, čak se time i ne zanosim…Trenutno mi je jako dobro u ekipi Borva iz Sakula, uklopio sam se i naravno da prijaju pohvale trenera…- skormno ističe Vladimir Jeftić, prototip modernog fudbalera, koji iako igra na poziciji veznog, itekako zna da se „ubaci“ u napad i bude opasan pred protivničkim golom.

Sve fotografije iz lične arhive sa FB stranice Vladimira Jeftića

Pročitajte još

received_633166710729740

TRENER ACA I NJEGOVI PIONIRI

Aleksandar Markoski, nekadašnji fudbalski as i sada trener sa istančanim osećajem za otkrivanje talentovanih mladih ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>