31. 01. 2023.
Home / Košarka / „ENGLER KUP“ U BASKETU 3 NA 3 U MALOJ AMERICI
IMG_0469

„ENGLER KUP“ U BASKETU 3 NA 3 U MALOJ AMERICI

Sjajna ideja koja bi trebala da preraste u tradiciju, da se u zrenjaninskom naselju Mala Amerika, krajem leta održava turinir u basketu 3na3 na Mozzart otvorenom terenu na Vojnom stadionu.

Inicijatori i organizatori iz Mesne zajednice u ovom naselju, za nedelju 3.septembar najavljuju prvi „Engler kup“ koji će se ove godine održati u sklopu, takođe tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije „Dani piva“.

– Tako se poklopilo i nadam se da će naša ideja zaživeti i imati odjeka i za naredna leta i generacije koje stasavaju.U nedelju 3.septembra igraće se basket na terenu popularnog Vojnog stadiona, na prvom „Engler kupu“ učestvovaće ekipe U17 i mlađi i U15 i mlađi iz košarkaških klubova iz Zrenjanina, Bečeja i ostalih okolnih mesta.

Kup organizujemo uz pomoć Okružnog košarkaškog saveza i naravno grada Zrenjanina, a očekujemo i podršku pokrovitelja koji će prepoznati impuls i dobru energiju. Specijalni gost biće gospodin Lajoš Engler, koji živi u naselju Mala Amerika i naravno da ima velike zasluge što košarka u Zrenjaninu ima svetlu tradiciju…Očekujemo zaista puno mladih košarkaša, a pripremili smo i bogat program za one najmlađe – uglas poručuju Robert sabo i Jaroslav Stevanov, koji su samo deo tima koji organizuje prvi „Engler kup“ u Zrenjaninu…

Pročitajte još

image_6483441_3

SVETAC AKTIVIRAO POGON MA SVETOG STEVANA

Košarkaši Svetog Đorđa, na svom parketu u dvorani osnovne škole Sveti Sava, večeras na Svetog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>